Αστέριος Αντωνίου: "Χείμαρρος" ήταν ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ για όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό ανάμεσα στην Ομοσπονδία και Αυγενάκη και Κούγια, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης FOCUS 103.6.

«Μας κυνηγά ο Κούγιας και αυτοί που κάνουν κακό στο ποδόσφαιρο γιατί τους ενδιαφέρει μόνο να κερδίζουν, γιατί σύμφωνα με αυτούς έγινε ένα λάθος από την ΕΠΟ, με τις ομάδες της FL, ενώ το λάθος είχε γίνει νωρίτερα και εμείς το διορθώσαμε, με τη σύμφωνη γνώμη των νομικών της Ομοσπονδίας. Υπάρχει μια ενορχηστρωμένη επίθεση από διάφορα ΜΜΕ τον τελευταίο καιρό, που έχει στόχο να μας φάνε, αλλά δεν θα μας κάνουν και μεγάλο κακό. Εμείς θέλουμε να προσφέρουμε στο ποδόσφαιρο, αυτοί θέλουν να κερδίζουν».

Ο κ. Αυγενάκης θυμήθηκε τον Ζαγοράκη, γιατί μόνο αυτός παραιτήθηκε, αλλά όσο ήταν πρόεδρος ο Θόδωρος, δεν είχαν καμία επαφή, δεν μιλούσαν. Τώρα τον θυμήθηκε;»

Ο δικαστής βγήκε και έκανε δήλωση ότι έφυγε για προσωπικούς λόγους και ο υφυπουργός μιλούσε για αστυνομία και συλλήψεις, χωρίς ακόμη να έχει αρχίσει καμία έρευνα».

Ο Φαν τ Σιπ είναι, κατά τη γνώμη μου, πετυχημένος και το κλίμα στην ΕΠΟ γι αυτόν, έχει αλλάξει προς το θετικό. Έβαλε νεαρούς, να τον στηρίξουμε για να φέρει αποτελέσματα», είπε μεταξύ άλλων ο Αστέριος Αντωνίου.