Facebook Pixel Ερίκ Αμπιντάλ: Σοκαρισμένος μετά την αποκάλυψη της εξωσυζυγικής σχέσης και την αίτηση διαζυγίου
| 2021-11-21 11:31:00

Σοκαρισμένος ο Αμπιντάλ μετά την αποκάλυψη της εξωσυζυγικής σχέσης και την αίτηση διαζυγίου

Sportdog Team
Σοκαρισμένος ο Αμπιντάλ μετά την αποκάλυψη της εξωσυζυγικής σχέσης και την αίτηση διαζυγίου

Σε σοκ βρίσκεται ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μετά την αποκάλυψη για τον παράνομο δεσμό του, που οδήγησε την σύζυγό του να ζητήσει διαζύγιο.

Ερίκ Αμπιντάλ: Όπως έγινε γνωστό η σύζυγός του Ερίκ Αμπιντάλ, Χαγιέτ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μετά την διαρροή της πληροφορίας ότι εκείνος διατηρούσε παράνομη σχέση με την Κέιρα Χαμραουί, την παίκτρια της Παρί Σεν Ζερμέν που υπήρξε θύμα άγριου ξυλοδαρμού. 

Ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα και του Ολυμπιακού κλήθηκε από τη Δικαιοσύνη για να δώσει εξηγήσεις, στη διάρκεια των οποίων προέκυψε η ομολογία του πως διατηρούσε παράνομο δεσμό με το θύμα της επίθεσης.

Γι' αυτόν τον λόγο ενεπλάκη και το όνομα της συζύγου του Αμπιντάλ, η οποία έπειτα από δικό της αίτημα κατέθεσε στον εισαγγελέα, αποκαλύπτοντας ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται ήδη στη διαδικασία έκδοσης διαζυγίου.

«Είναι ένας δυνατός άνθρωπος, αλλά βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Βρίσκεται στο σπίτι του στη Βαρκελώνη και πολιορκείται από δημοσιογράφους. Προς το παρόν, υπάρχει μόνο μια δικαστική πληροφορία για βίαια γεγονότα σε βάρος δύο παικτριών. Ο Αμπιντάλ μου είπε πως αν ο δικαστής θέλει να του κάνει ερωτήσεις, θα τις απαντήσει με ειλικρίνεια, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι δεν εμπλέκεται ο ίδιος στις επιθεσεις» ήταν τα λόγια του δικηγόρου του στην "L' Equipe".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags