Facebook Pixel Σέρχιο Αγουέρο: Οριστική εξέλιξη για Αγουέρο - Τι θα ανακοινώσει την Τετάρτη ο άσος της Μπαρτσελόνα
| 2021-12-13 14:01:00

Οριστική εξέλιξη για Αγουέρο - Τι θα ανακοινώσει την Τετάρτη ο άσος της Μπαρτσελόνα

Sportdog Team
Οριστική εξέλιξη για Αγουέρο - Τι θα ανακοινώσει την Τετάρτη ο άσος της Μπαρτσελόνα

Ο Αργεντινός άσος βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης εδώ και λίγο διάστημα εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζει στην καρδιά.

Σέρχιο Αγουέρο: Εξελίξεις με την καριέρα του Αργεντινού επιθετικού αναμένονται την προσεχή Τετάρτη (15/12), αφού ο Ισπανός δημοσιογράφος, Eμίλιο Πέρεθ ντε Ρόθας, αποκάλυψε στο Radio Marca ότι ο παίκτης θα ανακοινώσει τότε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο Σέρχιο Αγουέρο αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του στα 33 του χρόνια, καθώς τα προβλήματα με τις καρδιακές αρρυθμίες που αντιμετωπίζει δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο.

Γι' αυτή του την απόφαση φαίνεται να είναι ενήμερη η Μπαρτσελόνα, η οποία φέρεται να έχει ήδη προγραμματίσει την εκδήλωση για τον αποχαιρετισμό του, θέλοντας έτσι να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στον σύλλογο, αλλά φυσικά και ευρύτερα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αγουέρο αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τα χρώματα των «μπλαουγκράνα» στις 30 Οκτωβρίου κόντρα στην Αλαβές, και στην σπουδαία καριέρα του έχει πετύχει 427 γκολ, αγωνιζόμενος 786 φορές με της φανέλες των Ιντεπετιέντε, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι, Μπαρτσελόνα και Εθνικής Αργεντινής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags