Facebook Pixel Μπαρτσελόνα: "Μπλοκάρει" μεγάλη επιστροφή ο Τσάβι - Ποιον παίκτη θέλει από Σίτι!
| 2021-12-17 18:55:00

Έκπληξη στη Μπαρτσελόνα - "Μπλοκάρει" μεγάλη επιστροφή ο Τσάβι - Ποιον παίκτη θέλει από Σίτι!

Sportdog Team
Έκπληξη στη Μπαρτσελόνα - "Μπλοκάρει" μεγάλη επιστροφή ο Τσάβι - Ποιον παίκτη θέλει από Σίτι!

Ο Τσάβι Ερνάντεθ ύψωσε... τοίχο για μία συγκεκριμένη περίπτωση μεταγραφής στην Μπαρτσελόνα, καθώς έχει εστιάσει το ενδιαφέρον του στην προσπάθεια απόκτησης ενός παίκτη από την Μάντσεστερ Σίτι.

Μπαρτσελόνα: Σε "ναυάγιο" οδηγείται, τουλάχιστον προς το παρόν, η επιστροφή του Αλέξις Σάντσες στους "μπλαουγκράνα". Κι αυτό γιατί ο Τσάβι έστησε "μπλόκο" για την μεταγραφή του Χιλιανού ποδοσφαιριστή, παρότι τις τελευταίες ώρες τα ισπανικά Μέσα θεωρούσαν τελειωμένη την επιστροφή του στο "Καμπ Νου".

O νέος τεχνικός της Μπαρτσελόνα έδωσε εντολή να σταματήσουν οι διαπραγματεύσεις για τον Σάντσες, ώστε πρώτα να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε μία άλλη μεταγραφική υπόθεση του συλλόγου, αυτή του Φεράν Τόρες από την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Ισπανός άσος αποτελεί προτεραιότητα για τον Τσάβι, με τις συζητήσεις ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Σίτι να βρίσκονται εξέλιξη τις τελευταίες εβδομάδες κι έτσι ο Σάντσες θα πρέπει να περιμένει να δει τι θα γίνει με την συγκεκριμένη περίπτωση, προκειμένου στη συνέχεια να ληφθεί η απόφαση σχετικά με την δικη του περίπτωση από την καταλανική διοίκηση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags