Facebook Pixel Ολυμπιακός: Με τον... αέρα τα έβαλε ο Ιμπαγάσα!
| 2022-01-13 08:52:00

Με τον... αέρα τα έβαλε ο Ιμπαγάσα! Πού απέδωσε την ήττα από τον Θεσπρωτό;

Sportdog Team
Με τον... αέρα τα έβαλε ο Ιμπαγάσα! Πού απέδωσε την ήττα από τον Θεσπρωτό;

Ο τεχνικός της β' ομάδας των ερυθρόλευκων μίλησε και για τις απουσίες.

Ολυμπιακός: Με τον... αέρα τα έβαλε ο Ιμπαγάσα! Πού απέδωσε την ήττα από τον Θεσπρωτό; Ο τεχνικός της β' ομάδας των ερυθρόλευκων μίλησε και για τις απουσίες.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε για πρώτη φορά εκτός έδρας στο πρωτάθλημα της Super League 2 με 2-1 από τον Θεσπρωτό και ο Αριέλ Ιμπαγάσα τα έβαλε με τον... αέρα.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε τα εξής: «Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και βάλαμε ένα γρήγορο γκολ. Δυστυχώς όμως δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το προβάδισμα, δεχθήκαμε γκολ απευθείας από κόρνερ. Ήταν δύσκολο και για τις δύο ομάδες να παίξουν λόγω του δυνατού αέρα. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν ήμασταν επικίνδυνοι με αποτέλεσμα προς το τέλος να δεχθούμε ένα ακόμα γκολ».

Για τις απουσίες: «Πρέπει να συνεχίσουμε, οι απουσίες υπάρχουν και θα υπάρχουν, το ξέρουμε από τη στιγμή που ξεκινήσαμε αυτό το πρότζεκτ. Είναι καλό που είναι τόσα παιδιά με την πρώτη ομάδα, τους δίνει κίνητρο να αποδείξουν την αξία τους και να αρπάξουν την ευκαιρία».

Για τη συνέχεια απέναντι στην Καβάλα: «Πρέπει να συνεχίσουμε με σκληρή δουλειά γιατί σε τρεις μέρες έχουμε άλλο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να κερδίζουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags