Facebook Pixel Φελίπε Σοάρες: Νέα ανατροπή με την υπόθεση Σοάρες στον ΠΑΟΚ - Αυτός βάζει στοπ στην μεταγραφή
| 2022-01-21 16:50:00

Νέα ανατροπή με την υπόθεση Σοάρες στον ΠΑΟΚ - Αυτός βάζει στοπ στην μεταγραφή

Sportdog Team
Νέα ανατροπή με την υπόθεση Σοάρες στον ΠΑΟΚ - Αυτός βάζει στοπ στην μεταγραφή

Μπορεί τα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία να αναφέρουν πως ο παίκτης είναι πολύ κοντά στο να γίνει κάτοικος Τούμπας, όμως μια νέα πτυχή βάζει... φωτιά στην συγκεκριμένη υπόθεση ανατρέποντας τα πάντα.

Φελίπε Σοάρες: Μπορεί ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής να έχει αναφέρει ξεκάθαρα στην Μορεϊρένσε ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, όμως ο προπονητής του, Ρικάρντο Σα Πίντο, έχει εντελώς άλλη άποψη μιας και από την αρχή έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι δεν θέλει να πωληθεί ο παίκτης.

Μάλιστα ο πρώην τεχνικός του Ατρομήτου μίλησε ενόψει του αγώνα με την Σάντα Κλάρα, όπου τόνισε πως δεν θέλει να φύγει κανένας παίκτης από την ομάδα του λέγοντας:

«Τον έχω χάσει ήδη λόγω τραυματισμού και είναι κρίμα. Δεν θέλω να χάσω κανέναν παίκτη. Αν δούμε ότι θα έχουμε κέρδος και θα βρούμε αντικαταστάτη στην αγορά θα το εξετάσουμε, όλα είναι ανοιχτά, αλλά αυτή τη στιγμή δεν θέλω να χάσουμε κανέναν γιατί δεν έχω πολλές επιλογές. Αυτή είναι η επιθυμία μου...».

Παράλληλα ο Σα Πίντο ανέφερε πως ο Φελίπε Σοάρες θα είναι εκτός αποστολής στον αγώνα όχι λόγω μεταγραφής, αλλά λόγω τραυματισμού που έχει και τα πάντα συνεχίζουν να είναι στον... αέρα παρά το γεγονός ότι η Μορεϊρένσε έχει κάτσει στο τραπέζι των συζητήσεων με τον Ζοσέ Μπότο για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags