Facebook Pixel Επική πρόκριση Ρεάλ με ανατροπή χάρη σε χατ-τρικ Μπενζεμά!
| 2022-03-09 23:53:00

Επική πρόκριση Ρεάλ με ανατροπή χάρη σε χατ-τρικ Μπενζεμά! Αδιάφορο ματς στο Μάντσεστερ (Vid)

Sportdog Team
Επική πρόκριση Ρεάλ με ανατροπή χάρη σε χατ-τρικ Μπενζεμά! Αδιάφορο ματς στο Μάντσεστερ (Vid)

Οι Μαδριλένοι έκαναν απίθανο παιχνίδι και παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από την Παρί, το γύρισαν και νίκησαν 3-1 παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Champions League.

Τί βραδιά και αυτή στο Μπερναμπέου; Η Ρεάλ βρέθηκε να χάνει με 0-1 από το Μπαπέ, του οποίου του ακυρώθηκαν δύο γκολ ως οφσάιντ. Τελικά για άλλον επεφύλαξε η μοίρα να πετύχει χατ-τρικ σε αυτό το ματς. Ο Καρίμ Μπενζεμά πήρε την ισπανική ομάδα στις πλάτες του και με τρία γκολ έδωσε τη νίκη με 3-1 στους "μερένχες" και το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Επική ανατροπή και σπασπένς στη Μαδρίτη, όχι όμως και στο Μάντσεστερ, όπου η Σίτι έχοντας την πεντάρα της Πορτογαλίας στο τσεπάκι είχε μία βραδιά που έμοιαζε με προπόνηση.

Ρεάλ Μαδρίτης - Παρί Σαιντ Ζερμαίν 3-1

H Ρεάλ μπήκε πολύ δυνατά προκειμένου να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου ματς. Ωστόσο η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στην Παρί. Στο 13' ο Μπαπέ βρέθηκε απέναντι από τον Κουρτουά και από διαγώνια θέση, πλάσαρε, αλλά ο Κουρτουά τον νίκησε που 5 λεπτά νωρίτερα είχε πάλι εξουδετερώσει προσπάθεια του Γάλλου. Η πρώτη καλή στιγμή για την ισπανική ομάδα καταγράφηκε στο 25'. Ο Μπενζεμά βρήκε πεδίο βολής αλλά ο Ντοναρούμα πραγματοποίησε σωτήρια και συνάμα θεαματική επέμβαση.

Στο 31' ο Μέσι πρόσθεσε μία ακόμα καλή στιγμή στο πρώτο μέρος. Ο Αργεντινός ύστερα από γύρισμα του Νεϊμάρα, τσίμπησε την μπάλα και τη γύρισε στην καρδιά της μικρής περιοχής, αλλά κανείς δεν ακολούθησε για να ολοκληρώσει τη φάση. Τρία λεπτά αργότερα οι Γάλλοι σκόραραν με τον Μπαπέ, αλλά είχε προηγηθεί οφσάιντ του Μέντες ο οποίος έδωσε την πάσα.

Στα καπάκια η Ρεάλ απείλησε με κεφαλιά του Μπενζεμά, η οποία δεν ήταν και η τελευταία καλή στιγμή! Γιατί ο Μπαπέ δεν είχε πει την τελευταία του λέκη. Ο επιθετικός της Παρί πέτυχε γκολάρα (με ασίστ Νεϊμάρ) στο 39', βαζοντας μπροστά την ομάδα του.

Στο 54' ο Μπαπέ σκόραρε ξανά, αλλά και πάλι ήταν εκτεθειμένος με αποτέλεσμα να του ακυρωθεί και άλλο γκολ. Στο 61' η Ρεάλ βρήκε τον δρόμο προς την ισοφάριση, η οποία ήρθε μετά από γκάφα του Ντοναρούμα. Ο Ιταλός κράτησε χωρίς λόγο την μπάλα, έκανε κακή πάσα στην προσπάθεια του να απομακρύνει και υπό την πίεση του Μπενζεμά, ο Βινίσιους έδωσε στον Γάλλο και ο τελευταίος δεν είχε πρόβλημα να κάνει το 1-1.

Όπως καταλαβαίνετε, το γήπεδο πήρε φωτιά! Το ηθικό των Μαδριλένων αναπτερώθηκε και στο 63' βρέθηκαν πολύ μοντά στο 2-1 με την κεφαλιά του Μπενζεμά να περνά δίπλα από την εστία του Ντοναρούμα.

Στο 73' ήρθε η σειρά του Βινίσιους να χάσει τεράστια ευκαιρία! Ύστερα από σύγχυση στην άμυνα της Παρί, η μπάλα έφτασε στον Βραζιλιάνο, αλλά το τελείωμά του δεν ήταν καλό και η μπάλα έφυγε άουτ. Η Ρεάλ είχε αποκτήσει τέτοιον ενθουσιασμό που κατάφερε να βάλει δύο ακόμα γκολ με τον Μπενζεμά να σκοράρει στο 76' και στο 78' (εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μαρκίνιος), μία εξέλιξη εφάμιλλη με ποδοσφαιρική ονείρωξη, αφού το 3-1 έδωσε την πρόκριση στην ισπανική ομάδα.

 

 

 
 
 
 

Μάντσεστερ Σίτι – Σπόρτινγκ Λισαβόνας: 0-0

Με το 5-0 από το πρώτο ματς, η υπόθεση πρόκριση ήταν προδεδιαγραμμένη για τη Σίτι. Οι Άγγλοι ήταν κυρίαρχοι στο ξεκίνημα του ματς με τον ρόλο της Σπόρτινγκ να χαρακτηρίζεται εξαιρετικά παθητικός. Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 23'. Ο Φερναντίνιο βρήκε με εντυπωσιακή βαθιά μπαλιά τον Μπερνάρντο Σίλβα, εκείνον να έκανε τη σέντρα με την άμυνα της Σπόρτινγκ να αντιδρά σωστά και να απομακρύνει. Στη εξέλιξη της φάσης, ο Φόντεν σούταρε και ο Αντάν απέκρουσε με τις γροθιές του.

Η ίδια εικόνα επικράτησε και στο δεύτερο μέρος με τη Σίτι να κυκλοφορεί ωραία τη μπάλα και να έχει την κυριαρχία. Στο 56' Ζεσούς σούταρε αλλά ο Αντάν ήταν και πάλι στη θέση του, με τους Πορτογάλους να απαντούν ένα λεπτό αργότερα με τον Έντερσον να εξουδετερώνει την προσπάθεια του Παουλίνιο. Ο τελευταίος είχε και στο 60' ευκαιρία να σκοράρει αλλά δεν τα κατάφερε ξανά απέναντι στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. H τελευταία καλή στιγμή στο ματς σημειώθηκε στο 92'. Μετά από κόρνερ του Γκιντογκάν, ο Στόουνς πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Αντάν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags