Facebook Pixel Παρί Σεντ Ζερμέν: Απίστευτη οργή των οπαδών της Παρί - Μηνύματα σε Κελαϊφί και Λεονάνρτο - "Δεν θα γίνουμε Κατάρ" (ΦΩΤΟ)
| 2022-03-14 16:29:00

Απίστευτη οργή των οπαδών της Παρί - Μηνύματα σε Κελαϊφί - "Δεν θα γίνουμε Κατάρ" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίστευτη οργή των οπαδών της Παρί - Μηνύματα σε Κελαϊφί - "Δεν θα γίνουμε Κατάρ" (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις των οπαδών του Παρισιού καθώς μετά την επίθεση στους ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Νις προχώρησαν παραπάνω μιας και στο στόχαστρο μπήκαν και άνθρωποι της διοίκησης.

Παρί Σεντ Ζερμέν: Πολύ έντονα είναι τα προβλήματα στην γαλλική ομάδα, μιας και το μεσημέρι της Κυριακής (13/3) οι παίκτες της ομάδας βρέθηκαν στο στόχαστρο των οπαδών κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Νις, με αυτούς που πλήρωσαν περισσότερο το μάρμαρο να είναι ο Νεϊμάρ και ο Λιονέλ Μέσι.

Βέβαια τα πράγματα δεν έμειναν εκεί αφού σοβαρές διαμαρτυρίες υπήρξαν και στο πρόσωπο του προέδρου της ομάδας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί αλλά και του Λεονάρντο με το μήνυμα που έχει σταλεί σε αυτούς να είναι απόλυτα σαφές.

"Λεονάρντο/Νάσερ, μακριά από εμάς. Το Παρίσι δεν θα γίνει ποτέ Κατάρ", ήταν μερικά απ' όσα γράφτηκαν έξω από το Παρκ Ντε Πρενς από τους οπαδούς της Παρί Σεντ Ζερμέν.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags