Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ένα λιμάνι και για τους δυο! Ο Καμπελά έρχεται, ο Ονιεκούρου φεύγει
| 2022-03-17 08:45:00

Ένα λιμάνι και για τους δυο! Ο Καμπελά έρχεται, ο Ονιεκούρου φεύγει

Sportdog Team
Ένα λιμάνι και για τους δυο! Ο Καμπελά έρχεται, ο Ονιεκούρου φεύγει

Ο Γάλλος βλέπει πολύ ελκυστική την προοπτική του Ολυμπιακού! Που θέλουν διακαώς τον Νιγηριανό ποδοσφαιριστή.

Ολυμπιακός: Ένα λιμάνι και για τους δυο! Ο Καμπελά έρχεται, ο Ονιεκούρου φεύγει. Ο Γάλλος βλέπει πολύ ελκυστική την προοπτική του Ολυμπιακού! Που θέλουν διακαώς τον Νιγηριανό ποδοσφαιριστή.

Ο Ρεμί Καμπελά βρίσκεται στα ραντάρ του Ολυμπιακού. Ο Γάλλος κεντρικός μεσοεπιθετικός, ο οποίος αποδεσμεύτηκε από την Κράσνονταρ και γίνεται μεγάλο...πανηγύρι γυρω από το όνομά του.

Ο μέσος από το Αιάκειο που ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Μονπελιέ παραχώρησε συνέντευξη στην Equipe και αναφέρθηκε στη λύση της συνεργασίας του με την ρωσική ομάδα αλλά και στο μέλλον του, τονίζοντας ότι τον ενδιαφέρει η προοπτική των Πειραιωτών, κάτι που παίζει πολύ δυνατά και η εφημερίδα «Φως». Μάλιστα, ανέφερε πως είναι φίλος με τον Εμβιλά.

“Είναι ένας όμορφος σύλλογος που παλεύει κάθε χρόνο για τον τίτλο και να είναι στο Champions League. Επιπλέον είναι εκεί ο φίλος μου, ο Γιάν Εμβιλά, και είχαμε πολύ καλή συνεργασία στη Σεντ Ετιέν. Έχω πολύ καλή πληροφόρηση για τον Ολυμπιακό, είναι ένας σύλλογος που με ενδιαφέρει, όμως έχω και άλλες προτάσεις. Θα αποφασίσω τις επόμενες μέρες”, είπε για τον Ολυμπιακό ο Γάλλος.

Ακολούθως, ο 32χρονος ποδοσφαιριστής τόνισε: “Είχα τραυματιστεί στη γάμπα και είχα ζητήσει από τους ανθρώπους της Κράσνονταρ να επιστρέψω στην Κορσική να δω την οικογένειά μου. Άρχισα να ακούω για εντάσεις στην περιοχή (για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία) και τηλεφώνησα στον σύλλογο και μου είπαν να μην ανησυχώ και ότι μπορώ να επιστρέψω στις 2 Μαρτίου. Στην αρχή, δεν συνειδητοποίησα απαραίτητα τη σοβαρότητα της κατάστασης, σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να επιστρέψω εκεί. Μετά ήταν όλοι σοκαρισμένοι, κανένας παίκτης δεν το φανταζόταν ότι θα συνέβαινε αυτό και έτσι ήρθε η αποδέσμευσή μου”.

Σχετικά, με την επόμενη ημέρα στην καριέρα του, ο Καμπελά υποστήριξε: “Είμαι προς το τέλος της καριέρας μου και θέλω να εκμεταλλευτώ ό,τι μου έχει απομείνει. Είχα προσφορές από ομάδες από το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία, αλλά προτίμησα να πω όχι, όπως σε συλλόγους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Προτιμώ να μείνω στην Ευρώπη, να κερδίσω λιγότερα χρήματα, αλλά να επικεντρωθώ στο αγωνιστικό μέρος που με ενδιαφέρει”.

Ο Ρεμί Καμπελά είχε ετήσιες αποδοχές 3.000.000 ευρώ στην Κράσνονταρ, αλλά ψάχνει ένα νέο διετές συμβόλαιο με 2-2.500.000 τον χρόνο, όπως ανέφερε την Τρίτη (15/3) το SPORT24. Ο Γάλλος ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο της επιστροφής του στη Σεντ Ετιέν, λέγοντας το εξής: “Δεν συζήτησα ποτέ το ενδεχόμενο για νέο συμβόλαιο. Δεν είναι η ώρα για επανένωση. Ωστόσο, ο μόνος σύλλογος που θα συμφωνούσα να υπογράψω για να παίξω δύο ή τρεις μήνες είναι η Σεντ Ετιέν”.

Στα ρεπορτάζ των γαλλικών ιστοσελίδων, πάντως, όπως αυτό για παράδειγμα του RMC, γίνεται αναφορά στο ενδεχόμενο “ο Καμπελά να παίξει ποδόσφαιρο πάλι στο εξωτερικό” βάζοντας στο παιχνίδι τον Ολυμπιακό “ο οποίος έχει προσεγγίσει τον παίκτη. Με αρκετές προτάσεις στο τραπέζι ο Καμπελά θα αποφασίσει τις επόμενες μέρες για το μέλλον του”.

Στην εφημερίδα «Φως» γίνεται λόγος και για την περίπτωση Ονιεκούρου, τον οποίο θέλουν πολύ πίσω στην Τουρκία. «Η Γαλατά ετοιμάζεται να πουλήσει στη Λιόν τον Κερέμ Ακτούρκογλου και βλέπει ως ιδανικό αντικαταστάτη τον Νιγηριανό. Μεγάλο γκελ στον κόσμο της τουρκικής ομάδας για τον Χένρι», αναφέρεται συγκεκριμένα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags