Facebook Pixel Παγκόσμιο Κύπελλο: Τεράστιο ΣΟΚ για Ιταλία! Εκτός για 2ο συνεχόμενο Μουντιάλ - Πρόκριση - θρίλερ για Πορτογαλία (vid)
| 2022-03-24 23:48:00

Τεράστιο ΣΟΚ για Ιταλία! Εκτός για 2ο συνεχόμενο Μουντιάλ - Πρόκριση - θρίλερ για Πορτογαλία (vid)

Sportdog Team
Τεράστιο ΣΟΚ για Ιταλία! Εκτός για 2ο συνεχόμενο Μουντιάλ - Πρόκριση - θρίλερ για Πορτογαλία (vid)

Απίστευτη εξέλιξη στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τους πρωταθλητές Ευρώπης να μένουν εκτός συνέχειας καθώς η Β. Μακεδονία τους απέκλεισε, ενώ το σύνολο του Φερνάντο Σάντος μπορεί να αγχώθηκε όμως προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Παγκόσμιο Κύπελλο: Σοκ για την Ιταλία που μπορεί πριν μερικούς μήνες να πανηγύρισε το Euro, όμως την Πέμπτη (24/3) έχασε με 1-0 από την Β. Μακεδονία, με γκολ του Τραϊκόβσκι στο 90+2, και μένει εκτός Μουντιάλ για δεύτερη συνεχόμενη φορά. 

Η Βόρεια Μακεδονία έκανε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία εκτός έδρας την Τρίτη (29/3) στον τελικό για την πρόκριση στο Μουντιάλ.

Η Πορτογαλία μπορεί να αγχώθηκε, απέναντι στην Τουρκία, μιας και στο 83' και με το σκορ στο 2-1 ο Γιλμάζ έχασε πέναλτι, τελικά κέρδισε με 3-1 και πήρε την πρόκριση στον τελικό των μπαράζ.

Την πρόκριση για τον τελικό πήρε και η Ουαλία, η οποία επικράτησε με 2-1 της Αυστρίας χάρη σε δύο γκολ του Μπέιλ, και θα παίξει εντός έδρας τον τελικό κόντρα σε μία εκ των Σκωτίας ή Ουκρανία, όταν γίνει ο ημιτελικός που αναβλήθηκε λόγω του πολέμου.

Τέλος, στην παράταση οδηγήθηκε ο ημιτελικός της Σουηδίας, εκεί όπου οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με 1-0 (σκόρερ ο Κουάισον στο 110'), άφησαν εκτός συνέχειας την Τσεχία και θα παίξουν τον τελικό στην έδρα της Πολωνίας, που προκρίθηκε άνευ αγώνα κόντρα στη Ρωσία.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ των ημιτελικών των πλέι οφ της Ευρωπαϊκής Ζώνης:

Πορτογαλία-Τουρκία           3-1
(15΄ Οτάβιο, 42΄ Ζότα, 90'+4 Νούνιες - 65΄ Γιλμάζ)

Ιταλία-Βόρεια Μακεδονία      0-1
(90΄+2 Τραϊκόφσκι)

Ουαλία-Αυστρία               2-1
(25΄,51΄ Μπέιλ - 65΄αυτ. Ντέιβις)

Σουηδία-Τσεχία              1-0
(110' Κουάισον)  

Σκωτία-Ουκρανία      Δεν έχει οριστεί ακόμη
Πολωνία-Ρωσία      Προκρίθηκε άνευ αγώνα η Πολωνία

Το πρόγραμμα των τελικών (Τρίτη 29/03)
Πολωνία-Σουηδία
Πορτογαλία-Β. Μακεδονία

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags