Facebook Pixel Ερίκ Αμπιντάλ: Σοκ - Υποψίες για συμμετοχή Αμπιντάλ σε κύκλωμα εμπορίας οργάνων!
| 2022-04-04 18:15:00

Σοκ: Υποψίες για συμμετοχή Αμπιντάλ σε κύκλωμα εμπορίας οργάνων!

Sportdog Team
Σοκ: Υποψίες για συμμετοχή Αμπιντάλ σε κύκλωμα εμπορίας οργάνων!

Νέα σοβαρά μπλεξίματα για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, καθώς δημοσίευμα από την Ισπανία σοκάρει, κάνοντας λόγο για πιθανή εμπλοκή του σε κύκλωμα.

Ερίκ Αμπιντάλ: Τον γύρο του κόσμου κάνει ρεπορτάζ της "El Confidencial", καθώς αναφέρει πως ο Ερίκ Αμπιντάλ ερευνάται για συμμετοχή  σε κύκλωμα εμπορίας οργάνων, ενώ το ίδιο ισχύει επίσης για τον πρώην πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, και τον ατζέντη, Χουάνχο Καστίγιο.

Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα, μετά από έρευνα που έγινε για τις συνθήκες της μεταμόσχευσης ήπατος, στην οποία είχε υποβληθεί ο Αμπιντάλ το 2012, έδειξαν πως ο δότης μέρους του οργάνου δεν ήταν ένας ξάδερφός του, αλλά κάποιος άνθρωπος με τον οποίο επιστημονικά δεν προκύπτει η παραμικρή συγγένεια. Συγκεκριμένα, οι τοξικολογικές εξετάσεις που έκανε το εθνικό ινστιτούτο έδειξαν ότι ο Ζεράρ Αρμάν, που παρουσιάστηκε ως ξάδερφος του άλλοτε ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, δεν έχει καμία σχέση μαζί του.

Η επίμαχη έκθεση από τις εξετάσεις έχει ήδη διαβιβαστεί στα δικαστήρια της Βαρκελώνης, ενώ στην υπόθεση φέρεται να υπάρχει πιθανή εμπλοκή τόσο του Ροσέλ όσο και του Καστίγιο.

Εάν αποδειχτεί πως ο Αμπιντάλ εξασφάλισε τη ζωτικής σημασίας μεταμόσχευση ήπατος με παράνομο τρόπο, τότε τόσο ο ίδιος όσο και ο δότης απειλούνται με πολυετή φυλάκιση, όπως προβλέπει ο νόμος.

Η ίδια εφημερίδα το 2018 είχε παρουσιάσει κάποιες τηλεφωνικές επικοινωνίες του Ροσέλ με τον Καστίγιο, στις οποίες φέρονταν να μιλούν για αγορά ήπατος με παράνομο τρόπο για τον Αμπιντάλ και εν συνεχεία να παρουσιάζουν τον δότη ψευδώς ως ξάδερφο του ποδοσφαιριστή. Ο δότης και ο παραλήπτης του οργάνου τότε διέρρεαν πως συνδέονται από μια γιαγιά στην οικογένεια, ωστόσο οι εξετάσεις δεν επιβεβαιώνουν ούτε αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελλιπής ξανά ο Λαλά, μεγάλη κλάση ο Καρβάλιο - Δεν... παρασύρεται ο Ολυμπιακός με Ελ Αραμπί

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags