Facebook Pixel Μίνο Ραϊολα: Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο Ραϊόλα
| 2022-04-30 17:30:00

Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο Μίνο Ραϊόλα

Sportdog Team
Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο Μίνο Ραϊόλα

Πριν λίγες ημέρες ο θάνατός του διαψεύστηκε, αλλά σήμερα ο διάσημος ατζέντης δεν άντεξε και έχασε τη μάχη με τη ζωή σε ηλικία 54 χρόνων.

Μίνο Ραϊολα: Πέθανε σήμερα (30/04) σε ηλικία 54 ετών ο διάσημος Ιταλός μάνατζερ, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του μέσω του Twitter.

Ο εκλιπών ήταν ένας από τους μεγαλύτερους μάνατζερ ποδοσφαίρου στον κόσμο. Ο πιο ισχυρός, ο καλύτερος, ο πιο συζητημένος, εκείνος που οι σύλλογοι φοβούνταν περισσότερο, αυτός που οι πελάτες του αγαπούσαν πιο πολύ.

Πριν από μερικά 24ωρα τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ανάμεσά τους και η Gazzetta dello Sport, είχαν κάνει γνωστό ότι ο 54χρονος έχασε τη ζωή του από ασθένεια, όμως λίγα λεπτά μετά ακολούθησε οργισμένη διάψευση από τον επικεφαλής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Σαν Ραφαέλε στο Μιλάνο, Αλμπέρτο Τζανγκρίλο.

Σήμερα όμως επήλθε το μοιραίο, με τον Μίνο Ραϊόλα να φεύγει από την ζωή, δίνοντας μεγάλη μάχη με τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν εδώ και αρκετό καιρό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η οικογένειά του:

«Με ανείπωτη θλίψη, μοιραζόμαστε μαζί σας τον θάνατο του καλύτερου ποδοσφαιρικού μάνατζερ που υπήρξε ποτέ. Ο Μίνο έδωσε μάχη μέχρι το τέλος με το ίδιο σθένος που έκανε διαπραγματεύσεις για να υπερασπιστεί τους παίκτες μας. Οπως πάντα, μας έκανε περήφανους και ποτέ δεν το συνειδητοποιούσε.

Ο Μίνο άγγιξε τόσες πολλές ζωές με τη δουλειά του και έγραψε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Η απουσία του θα είναι αισθητή για πάντα. Η αποστολή του να κάνει το ποδόσφαιρο ένα καλύτερο μέρος για τους παίκτες, θα συνεχιστεί με το ίδιο πάθος.

Ευχαριστούμε τους πάντες για τη στήριξη που λάβαμε σε αυτή τη δύσκολη περίοδο και ζητούμε σεβασμό και διακριτικότητα σε αυτές τις στιγμές πένθους.

Η οικογένεια Ραϊόλα»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags