Άρης: Ο Μπούργος φέρνει παίκτη που κάνει μαγικά! Τον είδε ο Καρυπίδης και τρελάθηκε. Μία πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση ξεχώρισαν οι δύο άνδρες στο ταξίδι τους στην Ισπανία για το τσεκάρισμα μεταγραφικών στόχων.

Ο Άρης προσπαθεί να αξιοποιήσει τις «άκρες» του Χερμάν Μπούργκος στην Ισπανία και να βρει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους που κάνουν τη διαφορά. Πηγές υποστηρίζουν, ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης παρακολουθεί  νεαρούς παίκτες από Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Σοσιεδάδ (με εξαίρεση τον 30χρονο Αρίας), Μάλιστα στην τελευταία ομάδα εντόπισαν μία πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Τί παίζει με Άρη και Πατσέκο της Σοσιεδάδ

Αναφερόμαστε στον Γιαν Πατσέκο που αποτελεί “προϊόν” των Βάσκων με δέκα συμμετοχές φέτος στη La Liga, τρεις στο Europa League, δύο στο Κύπελλο και άλλες δύο στη 2η κατηγορία με τη Β’ ομάδα. Επίσης είναι διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της Ισπανίας.

Η υπόθεσή του δεν είναι εύκολη. Τα ρεπορτάζ στην Ισπανία αναφέρουν ότι η Σοσιεδάδ προτίθεται να τον κρατήσει στο ρόστερ (έχει συμβόλαιο ως το 2025) αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι οριστικό. Στην ουσία δεν υπάρχει εξέλιξη. Τουλάχιστον σε πρώτο πλάνο.

Ρέστα για Ρικέλμε

Διαφορετικά είναι τα δεδομένα για τον Ρικέλμε, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας, καθώς αποτελεί προσωπική επιλογή του Χερμάν Μπούργος. Ο Αργεντινός προπονητής στη διήμερη παρουσία του στη Μαδρίτη, μαζί με τον Θόδωρο Καρυπίδη, τσέκαρε αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών της Ατλέτικο, που θα μπορούσαν να απασχολήσουν τον Άρη.

Ένας, ωστόσο, ήταν αυτός που έκανε το “κλικ” στους δύο άνδρες. Ο λόγος για τον Ροντρίγκο Ρικέλμε. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται τόσο ως εξτρέμ, όσο και ως δεκάρι, έκανε φέτος μία εξαιρετική σεζόν στη Μιραντές και είναι μέλος της Κ21 της Ισπανίας.

Αναμφίβολα η περίπτωση του δεν είναι εύκολη, όμως στον Άρη δείχνουν αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα απόκτησης του, μιας και είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

«Ρέστα για Ρικέλμε. Ο 21χρονος μέσος κάνει μαγικά με την U21 της Ισπανίας. Αποφασισμένος ο Άρης να παλέψει μέχρι το τέλος την απόκτηση του Ροδρίγκο Ρικέλμε», αναφέρει η Metrosport.