Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Συμφώνησαν Λουτσέσκου-Μπότο! Έκλεισαν οι τερματοφύλακες – Δύο “Γιούγκοι” στην Τούμπα
| 2022-06-16 08:45:00

Συμφώνησαν Λουτσέσκου-Μπότο! Έκλεισαν οι τερματοφύλακες στον ΠΑΟΚ – Δύο “Γιούγκοι” στην Τούμπα

Sportdog Team
Συμφώνησαν Λουτσέσκου-Μπότο! Έκλεισαν οι τερματοφύλακες στον ΠΑΟΚ – Δύο “Γιούγκοι” στην Τούμπα

Ποιό είναι το δίδυμο που θα πλαισιώνει τα ασπρόμαυρα γκολπόστ τη μετά Πασχαλάκη εποχή

ΠΑΟΚ: Συμφώνησαν Λουτσέσκου-Μπότο! Έκλεισαν οι τερματοφύλακες – Δύο “Γιούγκοι” στην Τούμπα - Ποιό είναι το δίδυμο που θα πλαισιώνει τα ασπρόμαυρα γκολπόστ τη μετά Πασχαλάκη εποχή

Μετά τον τελικό του Κυπέλλου ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αποτέλεσε παρελθόν από τον ΠΑΟΚ και η συζήτηση για την ενίσχυση στον “άσσο” έγινε εντονότερη. Αλλαγή δεδομένων αποτελεί όμως όσον αφορά τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Ο 33χρονος Σέρβος τερματοφύλακας μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, αλλά πλέον δεν είναι σίγουρο ότι θα αποχωρήσει από την Τούμπα!

Εκείνη την εποχή υπήρξαν αναφορά που υποστήριζαν, ότι ο Ζίβκοβιτς είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο του Βορρά», απορρίπτοντας προτάσεις που του είχαν έρθει από ομάδας όπως η πρωταθλήτρια Πολωνίας, Λεχ Πόζναν.

Έτσι ο Σέρβος τερματοφύλακας θα πλαισιώσει τον Ντόμινικ Κοτάρσκι, ο οποίος θα γίνει ο βασικός τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ εφόσον αποκτηθεί. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνωρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο τον Ζίβκοβιτς από την κοινή τους θητεία στην Ξάνθη και φαίνεται να είναι ικανοποιημένος από το ρόλο που είχε πέρυσι στην ομάδα.

Επίσης ο Ζοσέ Μπότο θεωρεί ότι ο Σέρβος μπορεί να βοηθήσει τον Κοτάρσκι στην προσαρμογή του στην Τούμπα. Συν τοις άλλοις μιλούν την ίδια γλώσσα ως Γιουγκοσλάβοι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags