Κάποιοι λιγότεροι συνεχίζετε λογικά μέχρι και σήμερα.

Αν νομίζατε όμως πως τα συγκεκριμένα αυτοκόλλητα τα μαζεύουν μόνο οι φίλαθλοι τότε κάνετε λάθος. Αρκετοί ποδοσφαιριστές συλλέγουν αυτοκόλλητα panini με έναν φανατικό του είδους να είναι ο Phil Foden.

Ο άσσος της Manchester City είναι συλλέκτης των αυτοκόλλητων από μικρή ηλικία αλλά σε αντίθεση με τότε πλέον δεν μπορεί να πηγαίνει στο σουπερμάρκετ για να τα αγοράζει μιας και πλέον όλοι τον αναγνωρίζουν. Για να το αποφεύγει αυτό, όπως εξομολογήθηκε η κοπέλα του, όποτε πηγαίνει στο σουπερμάρκετ και βλέπει κουτί από αυτοκόλλητα έχει εντολή να τα αγοράζει όλα!

Οι γονείς του μάλιστα είχαν αναφέρει στο παρελθόν πως κάποια στιγμή του είχαν κάνει βιντεοκληση όταν ήταν σε ταξίδι με την εθνική Αγγλίας και αυτός βρισκόταν στο δωμάτιο του φτιάχνοντας τα άλμπουμ του.

Το αστείο είναι πως μια φορά μάλιστα και συγκεκριμένα τη σεζόν 21/22, είχε συμπληρώσει όλο το άλμπουμ της Premier League με το μόνο αυτοκόλλητο που του έλειπε να είναι το δικό του!

Ένα κανονικό “αρρωστακι” λοιπόν ο Foden. Κάτι μας λέει πάντως πως μετά τον τελευταίο τσακωμό με την κοπέλα του στην Κέρκυρα θα κάνει λίγο καιρό να δει νέα αυτοκόλλητα στη συλλογή του????.



ΠΗΓΗ: thepubtales.com