Facebook Pixel Έρικ Τεν Χαγκ: Nέες ατάκες Τεν Χαγκ για Ρονάλντο - Ξεκαθαρίζει το θέμα με τον Πορτογάλο
| 2022-08-19 17:26:00

Nέες ατάκες Τεν Χαγκ για Ρονάλντο - Ξεκαθαρίζει το θέμα με τον Πορτογάλο

Sportdog Team
Nέες ατάκες Τεν Χαγκ για Ρονάλντο - Ξεκαθαρίζει το θέμα με τον Πορτογάλο

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε δηλώσεις ενόψει του αγώνα με την Λίβερπουλ και ανάμεσα σε όσα είπε αναφέρθηκε και στο θέμα που έχει προκύψει με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Έρικ Τεν Χαγκ: Παρά τα όσα γράφονται τις τελευταίες ημέρες για το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο τεχνικός της ομάδας μιλώντας ενόψει του ντέρμπι με την Λίβερπουλ ανέφερε ότι ο CR7 παραμένει στα πλάνα της ομάδας για τη σεζόν 2022/23, ενώ αναφέρθηκε στην έλλειψη μαχητικού πνεύματος των παικτών του στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με την Γουότφορντ.

Ενώ σχετικά με το προσεχές ντέρμπι κόντρα στη Λίβερπουλ: «Ξέρω για την αντιπαλότητα, πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, αλλά ειδικά αυτό το παιχνίδι», και τόνισε πως έδωσε εντολή στην ομάδα του να λειτουργήσει ως ομάδα για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση μετά το κακό ξεκίνημα στη σεζόν.

Αναφορικά στο μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο: «Επαναλαμβάνω το ίδιο, ο Κριστιάνο είναι στα πλάνα μας. Αυτό μπορώ να πω», ενώ φάνηκε κι ενοχλημένος που ο Πορτογάλος και οι φήμες για την καριέρα του είναι στο επίκεντρο. «Δεν ξέρω γιατί είναι στο επίκεντρο. Ήταν η απόδοση της ομάδας και η συμπεριφορά ολόκληρης της ομάδας, συμπεριλαμβανομένου του Ρονάλντο».

Σχετικά με τις διαμαρτυρίες που σχεδιάζονται από τους οπαδούς των Κόκκινων Διαβόλων στο παιχνίδι με τους Κόκκινους για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας: «Μπορώ μόνο να πω ότι οι ιδιοκτήτες θέλουν να κερδίζουν. Θέλουμε τους οπαδούς να στηρίζουν την ομάδα. Δεν είμαι τόσο καιρός στο κλαμπ και μπορώ να δω όλο το παρασκήνιο. Πρέπει να παλέψουμε μαζί», είπε ο Έρικ Τεν Χαγκ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags