Facebook Pixel Δημήτρης Πέλκας: "Βράζει ο Πέλκας - Ο Ατζούν απέρριψε όλες τις προτάσεις - Κάτι ετοιμάζει ο Τούρκος"
| 2022-08-31 22:57:00

"Βράζει ο Πέλκας - Ο Ατζούν απέρριψε όλες τις προτάσεις - Κάτι ετοιμάζει ο Τούρκος"

Sportdog Team
"Βράζει ο Πέλκας - Ο Ατζούν απέρριψε όλες τις προτάσεις - Κάτι ετοιμάζει ο Τούρκος"

Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του Έλληνα άσου και πότε θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις

Για τη μεταγραφή του Δημήτρη Πέλκα στη Χαλ μίλησε ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, παραχωρώντας συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θεωρείται το 6ο πρωτάθλημα στην Ευρώπη. Ο Ατζούν τώρα την ανέλαβε την ομάδα. Τον ήθελε, αυτό είναι γεγονός. Η Αγγλία είναι πρόκληση για τον Δημήτρη. Ο παίκτης είναι σαν την ομορφιά, είναι υποκειμενική. Ο Ζεσούς μάλλον δεν έχει... γούστο. Δεν του έδωσε καν την ευκαιρία. Στον γάμο πήρε ο πρόεδρος το μικρόφωνο και έκανε ειδική αναφορά στον Δημήτρη, αλλά ο προπονητής είχε τα δικά του πλάνα. 

Του είπε ότι ποτέ δεν θα πω να φύγει ένας παίκτης σαν εσένα, αλλά δεν θα έχεις πολύ χρόνο συμμετοχής. Είναι στα 28-29 και θέλει να αναδειχθεί, τον ενδιέφερε να παίζει παιχνίδια. Από την πρώτη στιγμή η Χαλ ήταν λύση, απλώς περιμέναμε και κάποιες άλλες προτάσεις, αλλά ο πρόεδρος δεν τον έδινε πουθενά αλλού. Η Μπεσίκτας τον ζήτησε να τον πάρει με μεταγραφή, όμως ο πρόεδρος δεν το συζήτησε καν.

Θα υπογράψει το απόγευμα, ο Ατζούν είναι αυθεντία στο promotion και τον υποδέχθηκαν πολύ καλά. Νομίζω ότι θα παίξει εκεί. Εχει βλέψεις για τα πλέι οφ. Μου είπε ότι εκεί έχει... αεράμυνες, αυτό είναι θετικό για τον Δημήτρη. Είναι έτοιμος, «βράζει, επιθυμεί να αγωνιστεί. Μίλησε και με τον Γιαννούλη.»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags