Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Γρίφος για την ενδεκάδα του Αλμέιδα ο αντι-Τσούμπερ - Σε νέα θέση ο Γκατσίνοβιτς!
| 2022-09-11 14:14:00

Γρίφος για την ενδεκάδα του Αλμέιδα ο αντι-Τσούμπερ - Σε νέα θέση ο Γκατσίνοβιτς!

Sportdog Team
Γρίφος για την ενδεκάδα του Αλμέιδα ο αντι-Τσούμπερ - Σε νέα θέση ο Γκατσίνοβιτς!

Η ΑΕΚ θα κατέβει με τετράδα στην άμυνα και όχι τριάδα στη Λεωφόρο, μετά το πετυχημένο τεστ της νέας διάταξης απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Βασικός ο Λιβάι, σε νέα θέση ο Γκατσίνοβιτς.

Σε αντίθεση με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που έχει ξεκαθαρίσει τα περισσότερα όσον αφορά την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, ο Ματίας Αλμέιδα είχε περισσότερους γρίφους να λύσει στη διάρκεια της εβδομάδας.

Κατ' αρχάς, ο προπονητής της ΑΕΚ έχει καταλήξει πως θα κατέβει στη Λεωφόρο με το 4-2-3-1. Στην άμυνα ο μοναδικός σίγουρος είναι ο Βίντα, καθώς ο Μουκουντί διεκδικεί μία θέση στο κέντρο της άμυνας αντί του Τζαβέλα, ενώ και ο Μοχαμάντι έχει μοιρασμένες πιθανότητες με τον Χατζισαφί για να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Μουκουντί δεν "παίζει" μόνο για τη θέση του δεύτερου στόπερ, αλλά και για του δεξιού μπακ επίσης. Αν και εδώ συγκεκριμένα, ο Ρότα φαίνεται να διατηρεί το προβάδισμα.

Στη μεσαία γραμμή βέβαιη είναι η παρουσία των Γιόνσον και Σιμάνσκι. Για πρώτη φορά τη θέση του αριστερού εξτρέμ θα καλύψει εκτός απροόπτου ο Γκατσίνοβιτς, τον οποίο με τον ΠΑΣ Γιάννινα είδαμε στην ίδια θέση αλλά στα δεξιά. Εκεί, το πιθανότερο είναι να δούμε τον Λιβάι Γκαρσία να κερδίζει την... κούρσα του βασικού από τον Ελίασον. Τέλος, στην κορυφή φυσικά θα βρίσκεται ο Αραούχο και πίσω του σε ελεύθερο ρόλο ο Πινέδα.

Αναλυτικά η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ

Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Τζαβέλας (Μουκουντί), Μοχαμάντι (Χατζισαφί), Γιόνσον, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Λιβάι Γκαρσία, Πινέδα, Αραούχο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags