Facebook Pixel Μήνυμα στήριξης στη δοκιμαζόμενη Αρμενία σε αναμέτρηση του Conference League!
| 2022-09-16 07:26:00

Μήνυμα στήριξης στη δοκιμαζόμενη Αρμενία σε αναμέτρηση του Conference League!

του Γεωπόλδου
Μήνυμα στήριξης στη δοκιμαζόμενη Αρμενία σε αναμέτρηση του Conference League!

Ο Νιγηριανός επιθετικός, Γιουσούφ Οτουνμπάγιο πανηγυρίζει το γκολ του δείχνουν την υποστήριξή του στη χώρα που παίζει ποδόσφαιρο.

Η Πιουνίκ επικράτησε 2-0 της Σλόβαν Μπρατισλάβας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Conference League, μετά την εκτός έδρας ήττα με 3-1 στην πρεμιέρα της διοργάνωσης απέναντι στη Βασιλεία. Έτσι η αρμενική ομάδα το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποίησε την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη στην ιστορία της, σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Το σκορ άνοιξε στο 35' ο διεθνής μέσος της Αρμενίας, Αρτάκ Ντασιάν και το 2-0 επιτεύχθηκε από τον Γιουσούφ Οτουνμπάγιο. Ο Νιγηριανός στράικερ συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας, με τον πανηγυρισμό, κατά τον οποίο σήκωσε τη φανέλα του και από μέσα φορούσε μπλουζάκι που ανέγραφε το μήνυμα: «Σταθείτε με την Αρμενία #Ειρήνη», με αφορμή την επίθεση του Αζερμπαϊτζάν.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στις 13-14 Σεπτεμβρίου το Αζερμπαϊτζάν εξαπέλυσε επίθεση στα ανατολικά σύνορα της αρμενικής επικράτειας. Σύμφωνα με ενημέρωση την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, ο αριθμός των νεκρών Αρμενίων στρατιωτών ανήλθε στους 150.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags