Facebook Pixel «Ντου» στον Σα για το αστειάκι στον Ντε Μπρόινε! «Αξιολύπητη νοοτροπία» (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-09-21 04:33:00

«Ντου» στον Σα για το αστειάκι στον Ντε Μπρόινε! «Αξιολύπητη νοοτροπία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
«Ντου» στον Σα για το αστειάκι στον Ντε Μπρόινε! «Αξιολύπητη νοοτροπία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Οργή των φίλων των «Λύκων» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που το χαρακτήρισαν τελείως λάθος και οικτρή νοοτροπία.

Η Γουλβς ηττήθηκε 3-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι εντός έδρας, με τους Τζακ Γκρίλις, Χόλαντ και Φόντεν να γράφουν το όνομά τους στον πίνακα των σκόρερ.

Το ντεσού της αναμέτρησης ήταν το στιγμιότυπο ανάμεσα στον πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Ζοζέ Σα και τον Κέβιν Ντε Μπρόινε στην φισούνα. Βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, δείχνει τον Πορτογάλο κίπερ να έκανε χειρονομία στον αρχηγό της Σίτι να το πάρει χαλαρά μετά τα τέσσερα γκολ του στο μεταξύ τους παιχνίδι την περασμένη σεζόν.

Υπενθυμίζεται, ότι την περσινή φορά που η Σίτι επισκέφτηκε το Γούλβερχαμπτον, το «κοντέρ» σταμάτησε στο 1-5, με τον Βέλγο σταρ να σημειώνει τέσσερα γκολ. Γι'αυτό η αλληλεπίδραση Σα-Ντε Μπρόινε προκάλεσε την οργή των φίλων των «Λύκων» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που το χαρακτήρισαν τελείως λάθος και οικτρή νοοτροπία. Πιο συγκεκριμένα, ένας χρήστης στο twitter έγραψε «Μην αφήσετε τον Ρόι Κιν να το δει αυτό». Ένας άλλος πρόσθεσε πως «Έχασαν πριν καν ξεκινήσουν». Ένας άλλος σχολίασε «Θεέ μου, αυτό είναι αξιολύπητο!!!».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ήττα της Γουλβς την άφησε δύο θέσεις πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού με μόλις έξι βαθμούς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags