Facebook Pixel Viral: Ασύλληπτο: Παίκτης κατέβασε το σορτσάκι κι έδειξε το... μόριό του για να αποσπάσει αντίπαλο! (ΦΩΤΟ)
| 2022-10-18 23:00:00

Ασύλληπτο: Παίκτης κατέβασε το σορτσάκι κι έδειξε το... μόριό του για να αποσπάσει αντίπαλο! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ασύλληπτο: Παίκτης κατέβασε το σορτσάκι κι έδειξε το... μόριό του για να αποσπάσει αντίπαλο! (ΦΩΤΟ)

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό σημάδεψε το ματς της Τζαγκουάρες με τη Σάντα Φε στην Κολομβία, όταν ο αμυντικός της Σάντα Φε, Ζέισον Περέα, κατέβασε το σορτσάκι κι έδειξε το... μόριό του σε αντίπαλο.

Μία... ιδιαίτερη προσπάθεια για να αποσπάσει την προσοχή ενός αντιπάλου παίκτη, ο οποίος ετοιμαζόταν για εκτέλεση φάουλ, έκανε αμυντικός της στη Σάντα Φε, Ζέισον Περέα, στο παιχνίδι απέναντι στην Τζαγκουάρες στην Κολομβία.

Συγκεκριμένα για να αποπροσανατολίσει τον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων πριν εκτελέσει τη στατική φάση, ο 31χρονος Κολομβιανός στόπερ αποφάσισε να κατεβάσει το σορτσάκι του και να βγάλει το... μόριό του έξω, με την κίνησή του αυτή να γίνεται αντιληπτή από το πλάνο της μετάδοσης αλλά όχι κι από τον διαιτητή, με αποτέλεσμα έτσι ο Περέα να μη δεχτεί ούτε καν κίτρινη κάρτα για την ενέργειά του!

Το... κόλπο πάντως δεν είχε αποτέλεσμα, αφού μπορεί το φάουλ να μην κατέληξε ποτέ στα δίχτυα, ωστόσο η ομάδα του ηττήθηκε στο φινάλε με γκολ στις καθυστερήσεις (2-1).

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags