Καταρτίσαμε τη δική μας κυβέρνηση συνεργασίας για το 2012 με τα αθλητικά πρόσωπα που χρειαζόμαστε, προκειμένου να σωθούν τα σπορ και… η χώρα!
Τα πράγματα είναι απλά. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και χρειαζόμαστε 10 ανθρώπους, που θα αναλάβουν την ηγεσία και θα σώσουν την παρτίδα για τη χώρα. Τους βρήκαμε και σας τους παρουσιάζουμε!!!
Πρωθυπουργός: Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς
Είναι ίσως ο μοναδικός που θα μπορούσε να αναλάβει χρέη πρωθυπουργού και στην κανονική κυβέρνηση. Εξάλλου, δεν ήταν λίγοι όσοι κατά τη διάρκεια της ακατάσχετης ονοματολογίας, που προηγήθηκε της επιλογής Παπαδήμου, πρότειναν –μέσω Facebook και Twitter- τον Ζοτς ως ιδανική λύση για τη θέση του πρωθυπουργού. Εξάλλου, έχει όλα τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα. Διεθνές κύρος, υψηλή δημοτικότητα σε φίλους και «εχθρούς», αντοχή σε συνθήκες πίεσης, ανεπανάληπτες επιτυχίες και το κυριότερο απ’ όλα… Εκείνο το μελιτζανί χρώμα, που παγώνει κάθε συνομιλητή. Είτε είναι Τροϊκανός ή συνδικαλιστής, ή Ευρωπαίος πολιτικός, που θέλει το… κακό της πατρίδας. In Zots we trust!