Facebook Pixel Κώστας Φορτούνης: Να τι συμβαίνει με Φορτούνη ενόψει Παναθηναϊκού - Παρασκήνιο!
| 2022-11-02 20:28:00

Να τι συμβαίνει με Φορτούνη ενόψει Παναθηναϊκού - Παρασκήνιο!

Sportdog Team
Να τι συμβαίνει με Φορτούνη ενόψει Παναθηναϊκού - Παρασκήνιο!

Ο Έλληνας άσος θέλει να αρχίσει να αγωνίζεται περισσότερο.

Ο Μίτσελ μετράει αντίστροφα για τα πλάνα που έχει σχεδιάσει ενόψει των αγώνων με Ναντ και Παναθηναϊκό, οπότε υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι περιμένουν να αδράξουν την ευκαιρία που περιμένουν αρκετό διάστημα.

Μια χαρακτηριστική περίπτωση είναι ο Φορτούνης, ο οποίος επιθυμεί διακαώς να μπει και να βοηθήσει, αλλά αυτό θα ξεκαθαριστεί μέσα στις επόμενες ημέρες!

Ειδικά για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό δεν είναι ακόμη καν βέβαιο εάν θα μπορέσει να παίξει, κάτι που σημαίνει ότι λογικά χάνει και το ματς με τη Ναντ που προηγείται χρονικά. Εξάλλου, ο Έλληνας άσος αυτή τη στιγμή  ταλαιπωρείται από μία ίωση, με γαστρεντερίτιδα κλπ, οπότε δεν είναι σίγουρο το πως θα έχει αντιδράσει ο οργανισμός του μέχρι την προσεχή Κυριακή.

Γενικά πάντως και στο παρελθόν έχει κάνει αρκετά καλά ματς με τον Παναθηναϊκό, οπότε ακόμη και εάν ερχόταν από τον πάγκο θα μπορούσε να κάνει πράγματα για την εξέλιξη του αγώνα.

Γιατί δεν έπαιξε με Λαμία

Ο Κώστας Φορτούνης δεν έπαιξε ούτε λεπτό στον αγώνα με τη Λαμία για συγκεκριμένο λόγο. Μπορεί η ομάδα του να εξασφάλισε από νωρίς τη νίκη και να έκανε ζέσταμα για αρκετή ώρα, ωστόδο δεν έπαιξε καθόλου! Παρά το γεγονός ότι τον είχαμε δει στο ματς με τον Παναιτωλικό

Όπως αναφέρει το «Φως», ο Μίτσελ προτίμησε ποδοσφαιριστές που εμπιστεύεται από τις πρώτες μέρες της επιστροφής του στον Πειραιά, ενώ, ταυτόχρονα, έδειξε στον Φορτούνη ότι περιμένει περισσότερα και πως πρέπει να δουλέψει πιο πολύ για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του.

Με βάση τα δεδομένα – και παρά την απουσία του τραυματία Βαλμπουενά – ο Φορτούνης δεν αναμένεται να παίξει στο μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου, ωστόσο θα είναι στην αποστολή για παν ενδεχόμενο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags