Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Χουάν Ραμόν Ρότσα: Φοβερές ατάκες Ρότσα για πρώην του ΠΑΟΚ - "Ήταν χρυσάφι - Τους έλεγα να μην φύγει"
| 2022-11-03 23:54:00

Φοβερές ατάκες Ρότσα για πρώην του ΠΑΟΚ - "Ήταν χρυσάφι - Τους έλεγα να μην φύγει"

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες Ρότσα για πρώην του ΠΑΟΚ - "Ήταν χρυσάφι - Τους έλεγα να μην φύγει"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο Αργεντίνος τεχνικός όπου εκτός των άλλων αναφέρθηκε και στον Πορτογάλο τεχνικό της Παλμέιρας με αφορμή την κατάκτηση του τίτλου στην Βραζιλία.

Χουάν Ραμόν Ρότσα: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο φιλοξενήθηκε ο Αργνετίνος τεχνικός και αναφέρθηκε στον άλλοτε προπονητή του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος κατέκτησε το Πρωτάθλημα της Βραζιλίας με την Παλμέιρας.  

«Εμένα δεν μου έκανε εντύπωση η επιτυχία του. Ήταν... χρυσάφι στη Θεσσαλονίκη και έλεγα να μην τον αφήσουν. Τον πήρε η Παλμέιρας πληρώνοντας μάλιστα τον ΠΑΟΚ και δικαιώθηκε απόλυτα για την επιλογή της. 

Το Πρωτάθλημα της Βραζιλίας είναι πάρα πολύ δύσκολο και είναι τεράστια η επιτυχία του Αμπέλ Φερέιρα να επαναφέρει στην κορυφή της χώρας την Παλμέιρας. Τον Αμπέλ δεν τον γνωρίζω προσωπικά και δεν έχουμε μιλήσει ποτέ. Είναι ένας προπονητής για μεγάλη καριέρα. 

Αν περάσει και από τον πάγκο της Εθνικής Βραζιλίας τότε ανοίγει για τον ίδιο η πόρτα της Αγγλίας, όχι πως αν δεν καθίσει στον πάγκο της Σελεσάο, σημαίνει ότι δεν μπορεί. Τη δεκαετία του '60 ήταν από τις αγαπημένες μου ομάδες η Παλμέιρας και το ντεμπούτο μου το έκανα απέναντι στην Παλμέιρας», είπε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση... ματ από ΠΑΟΚ - Έτσι βάζει φρένο στους τραυματισμούς - Ο ρόλος του Μπότο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags