Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο πρώτος δεξιός μπακ στο μυαλό του Μίτσελ μέχρι να μπει ο Ρόντινεϊ
| 2022-12-07 08:53:00

Αυτός είναι ο πρώτος δεξιός μπακ στο μυαλό του Μίτσελ μέχρι να μπει ο Ρόντινεϊ

Sportdog Team
Αυτός είναι ο πρώτος δεξιός μπακ στο μυαλό του Μίτσελ μέχρι να μπει ο Ρόντινεϊ

Όταν πήγε ο Ολυμπιακός στην Ισπανία για τη μίνι προετοιμασία του, ο Ανδρούτσος ήταν πιο μπροστά στις προτιμήσεις του Μίτσελ και μάλιστα, φέρεται γενικώς να τον πιστεύει πολύ ο Ισπανός. Κάποιος, ωστόσο, τον προσπέρασε...

Ολυμπιακός: Μέχρι να μπει στα παιχνίδια το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Βραζιλιάνος Ρόντινεϊ, οι Πειραιώτες έχουν δύο λύσεις για το δεξί άκρο της άμυνας. Η μία είναι ο Ανδρούτσος και η άλλη είναι ο Βρουσάι, καθώς ως γνωστόν Άβιλα και Βρσάλικο αποτελούν παρελθόν.

Όταν πήγε ο Ολυμπιακός στην Ισπανία για τη μίνι προετοιμασία του, ο Ανδρούτσος ήταν πιο μπροστά στις προτιμήσεις του Μίτσελ και μάλιστα, φέρεται γενικώς να τον πιστεύει πολύ ο Ισπανός. Μέσα από την προετοιμασία, όμως, ο Βρουσάι τον έχει προσπεράσει και αυτή τη στιγμή είναι πιο μπροστά από τον συμπαίκτη του στο Ερυθρόλευκο ροτέισον.

Συνολικά, ο Βρουσάι έχει περάσει από πολλά στάδια φέτος με τις συνεχείς αλλαγές προπονητών στο μεγάλο λιμάνι. Από κομμένος, επέστρεψε στην ομάδα και τώρα έχει φτάσει να κερδίσει τον Μίτσελ, σε θέση κιόλας που δεν είναι καν θεωρητικά η κλασική του (σ.σ. δεξιός μπακ).

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags