Facebook Pixel Λούκα Μόντριτς: Έβγαλε σπουδαία είδηση για την καριέρα του ο Μόντριτς! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-12-17 20:49:00

Έβγαλε σπουδαία είδηση για την καριέρα του ο Μόντριτς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έβγαλε σπουδαία είδηση για την καριέρα του ο Μόντριτς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι δήλωσε ο Κροάτης άσος μετά την νίκη της εθνικής του ομάδας στον μικρό τελικό απέναντι στο Μαρόκο.

"Βόμβα" έριξε ο Λούκα Μόντριτς μετά την κατάληψη της τρίτης θέσης στο Μουντιάλ 2022 του Κατάρ, δηλώνοντας στην κροατική τηλεόραση ότι θα συνεχίσει να παίζει με την εθνική του ομάδα, τουλάχιστον για την τελική φάση του Νations League.

«Είναι κάτι ιδιαίτερο, ένα μετάλλιο σε δεύτερο συνεχόμενο Μουντιάλ, με κάνει ευτυχισμένο. Με όσα έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια μετατρέψαμε την Κροατία από ένα αουτσάιντερ, σε μία υπερδύναμη του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Η Κροατία δεν είναι μία φωτοβολίδα, αλλά κάτι μόνιμο που φαίνεται εδώ και 20 χρόνια.

 

Το μέλλον του ποδοσφαίρου της Κροατίας είναι λαμπρό, αυτό το τουρνουά θα βοηθήσει κι άλλα παιδιά να εξελιχθούν και ήρθαν πρώτη φορά σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το πλάνο μου είναι να συνεχίσω, τουλάχιστον στην τελική φάση του Nations League. Εκεί θέλουμε να παίξουμε σε έναν ακόμα τελικό. Ήμουν σε όλη την διαδρομή, θα ήταν ανούσιο να μην συνεχίσω τώρα. Μετά, θα δούμε τι θα γίνει. Ωστόσο, σίγουρα θέλω να μείνω και να παίξω στην τελική φάση του Nations League», ήταν τα λόγια του σπουδαίου Κροάτη αρχηγού.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags