Facebook Pixel Ρεάλ Μαδρίτης - Λούκας Μόντριτς: Ο Μόντριτς τον... ξεφτίλισε τον Κριστιάνο Ρονάλντο
| 2023-01-02 18:54:00

Ο Μόντριτς... ξεφτίλισε τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Sportdog Team
Ο Μόντριτς... ξεφτίλισε τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κροάτης σταρ και παικταράς απέδειξε πόσο διαφέρει από τον Πορτογάλο φίλο του.

H Αλ Νασρ έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο τον φετινό Ιανουάριο, καθώς θέλει να κάνει και πάλι συμπαίκτες τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Σέρχιο Ράμος, ενώ σημερινές πληροφορίες κάνουν λόγο περί ενδιαφέροντος και για τον Σέρχιο Μπουσκέτς και τον Νγκολό Καντέ εξίσου!​

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca οι Σαουδάραβες κινούνται άμεσα για την απόκτηση του Ισπανού κεντρικού αμυντικού της Παρί Σεν Ζερμέν, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το προσεχές καλοκαίρι, ενώ το ίδιο σκοπεύουν να κάνουν σε δεύτερο χρόνο και με Μπουσκέτς - Καντέ.

Ωστόσο, υπήρχαν και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που η Αλ Νασρ τους ήθελε, αλλά δεν... την ήθελαν. Ένας από αυτούς ήταν ο Λούκα Μόντριτς! Ο 37χρονος χαφ αυτή την στιγμή δεν έχει πρόταση ανανέωσης από τη Ρεάλ, δεχόμενους κρούση από τους Σαουδάραβες. Το συμβόλαιό του με τους Μαδριλένους λήγει το 2024 και τότε θα υπάρξουν συζητήσεις για το ποιο θα είναι το μέλλον του Κροάτη. Βασική του προτεραιότητα είναι να συνεχίσει στη Ρεάλ, οπότε ούτε που θέλει να ακούει για Αλ Νασρ. Ακόμα κι αν εκεί θα έβρισκε τον Κριστιάνο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags