Facebook Pixel Ζεράρ Πικέ: Απίθανη ανατροπή από Πικέ - Σκέψεις να επιστρέψει στη δράση - Συμπαίκτης με πρώην ΑΕΚτζή;
| 2023-01-04 11:39:00

Απίθανη ανατροπή από Πικέ - Σκέψεις να επιστρέψει στη δράση - Συμπαίκτης με πρώην ΑΕΚτζή;

Sportdog Team
Απίθανη ανατροπή από Πικέ - Σκέψεις να επιστρέψει στη δράση - Συμπαίκτης με πρώην ΑΕΚτζή;

Λίγες μόλις εβδομάδες μετά την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο και ο Ισπανός αμυντικός σκέφτεται να πάρει πίσω αυτή την απόφαση.

Ζεράρ Πικέ: Δύο μήνες μετά την ανακοίνωση ότι σταματάει το ποδόσφαιρο ο Ζεράρ Πικέ σκέφτεται να... ξεκρεμάσει τα παπούτσια του και να συνεχίσει να παίζει μπάλα.

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, ο Καταλανός αμυντικός σκέφτεται να αγωνιστεί στην Ανδόρα (ομάδα της Σεγούντα Ντιβιζιόν), όπου είναι μεγαλομέτοχος, ακολουθώντας το παράδειγμα του Μαρκ Γκασόλ, ο οποίος έκανε κάτι ανάλογο με την Χιρόνα.

Ωστόσο, υπάρχουν δύο γραφειοκρατικά προβλήματα. Για να απορροφήσει το συμβόλαιο του, η ομάδα του πρέπει να προβεί είτε σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου είτε να βρει έναν νέο χορηγό που θα αυξήσει το ανώτατο μισθολογικό όριο που είναι φέτος στα 6.529.000 ευρώ, ενώ το συμβόλαιο του θα πρέπει να εγκριθεί από ανεξάρτητη επιτροπή που ελέγχει όλα τα συμβόλαια για πιθανό αθέμιτο ανταγωνισμό, αφού δεν μπορεί ένας παίκτης που είχε ετήσιες απολαβές 20 εκατομμυρίων ευρώ στην Μπαρτσελόνα, να αγωνιστεί για τον βασικό μισθό την ίδια σεζόν σε μία κατώτερη κατηγορία.

Αν αυτά τα προβλήματα λυθούν, τότε δεν αποκλείεται να δούμε τον Πικέ συμπαίκτη με τον Χρήστο Αλμπάνη, ο οποίος αγωνίζεται στην Ανδόρα, ως δανεικός από την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags