Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Κλειδώνει" νέα αποχώρηση στον Ολυμπιακό
| 2023-01-12 20:19:00

"Κλειδώνει" νέα αποχώρηση στον Ολυμπιακό

Sportdog Team
"Κλειδώνει" νέα αποχώρηση στον Ολυμπιακό

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βλέπουν μια ακόμη αποχώρηση από το ρόστερ να "σφραγίζεται". Τρέχουν οι εξελίξεις στο μέτωπο των εκκαθαρίσεων.

Ολυμπιακός: Στον Ολυμπιακό θέλουν να γίνει άμεση εκκαθάριση στο ερυθρόλευκο ρόστερ και να υπάρξουν αποχωρήσεις! Σε αυτό το πλαίσιο στη Σταντάρ Λιέγης βρίσκονται σε ετοιμότητα τις τελευταίες ημέρες!

Οι Βέλγοι λένε ότι τον Γκονζάλο Άβιλα τον έχουν σχεδόν «καπαρωμένο», αλλά ακούγεται ότι ο Ισπανός περιμένει την τελευταία στιγμή μήπως προκύψει κάτι από την Τσάμπιονσιπ. Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το πέναλτι που είχε κάνει στον Φώτη Ιωαννίδη έχει δει τον ρόλο του στην ομάδα του Μίτσελ να αλλάζει αισθητά και δεν αναμένεται σε καμία περίπτωση να συνεχίσει να είναι κάτοικος Πειραιά.

Η Σταντάρ ελπίζει ότι δεν θα έρθει πρόταση από την Αγγλία. Ωστόσο, ακόμη και αν χτυπήσουν οι Άγγλοι την πόρτα του Ολυμπιακού, η Σταντάρ είναι σε ετοιμότητα για να πείσει τον Άβιλα και να τον πάρει στο Βέλγιο. Θεωρούν ότι μετράει αντίστροφα για να πάει στο Βέλγιο, χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απάντηση από Ολυμπιακό για Χάμες - "Να το κοιτάξει ο Μασούρας - Θα ταίριαζε σε ΑΕΚ ο Σαμασέκου"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags