Facebook Pixel Μεταγραφές: "Μάχη" ΠΑΟΚ με Μίλαν - Μαυροπάνος στην Ίντερ ως αντι-Κουλιμπαλί - "Καραμπόλες" για Κυριακόπουλο
| 2023-01-31 14:55:00

"Μάχη" ΠΑΟΚ με Μίλαν - Μαυροπάνος στην Ίντερ ως αντι-Κουλιμπαλί - "Καραμπόλες" για Κυριακόπουλο

του Αλεσσάντρο Μερκιόρι
"Μάχη" ΠΑΟΚ με Μίλαν - Μαυροπάνος στην Ίντερ ως αντι-Κουλιμπαλί - "Καραμπόλες" για Κυριακόπουλο

Τα "μπαμ" της τελευταίας στιγμής! Όσα γράφουν οι Ιταλοί τις τελευταίες ώρες. Έντονη κινητικότητα στον Ιταλό- ελληνικό άξονα στο χειμερινό, μεταγραφικό παράθυρο που κλείνει, τουλάχιστον για το Campionato απόψε στις 21.00 ώρα Ελλάδος.

Τα μεταγραφικά "μπαμ" της τελευταίας στιγμής! Έντονη κινητικότητα στον Ιταλό- ελληνικό άξονα στο χειμερινό, μεταγραφικό παράθυρο που κλείνει, τουλάχιστον για το Campionato απόψε στις 21.00 ώρα Ελλάδος.

Ρίξτε μια ματιά στα σενάρια που κυκλοφορούν, όπως μεταφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ.

 *Η Σαλερνιτάνα είχε συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό, με υποχρεωτική οπσιόν αγοράς του 25χρονου Ιταλού σέντερ φορ της, Φεντερίκο Μπονατσόλι, όμως ο παίκτης ζήτησε χρόνο, αφενός γιατί θέλει να παραμείνει στην Ιταλία κι αφετέρου γιατί μπήκαν σφήνα Μίλαν, Λάτσιο και Φιορεντίνα.

Λογικό να έχει βαρεθεί να βρίσκεται. από το ’15, όταν η Σαμπντόρια τον απέκτησε από την Ίντερ μονίμως με μία βαλίτσα στο χέρι γιατί είχε δοθεί δανεικός σε Λαντσάνο, Μπρέσια, Σπαλ, Πάντοβα, Τορίνο, από το ’21 στη Σαλερνιτάνα με την οποία πέτυχε 10 γκολ σε 32 παιχνίδια.

 *Η Μπολόνια είχε συμφωνήσει με την Σασσουόλο για τον δανεισμό του Γιώργου Κυριακόπουλου, προσφέροντας ως αντάλλαγμα τον Ιταλό- Βραζιλιάνο Εμάνουελ Βινιάτο για τον οποίο όμως η Σασσουόλο δεν ενδιαφέρεται ζητώντας μόνο την υποχρεωτική ρήτρα αγοράς από το καλοκαίρι.

 Τον Κυριακόπουλο, οι rossoblu’ τον ήθελαν για τη θέση του Χαράλαμπου Λυκογιάννη, που ήρθε το καλοκαίρι από την Κάλιαρι, από τον οποίο όμως δεν έμειναν τόσο ευχαριστημένοι όσο περίμεναν. Υπερβολές: μία χαρά παίζει ο άνθρωπος. Η Μπολόνια είναι η «προβληματική» της υπόθεσης.

  *Συνέντευξη του Ντίνου Μαυροπάνου στη Gazzetta dello Sport τον οποίο τον φέρνει όλο και πιο κοντά στην Ίντερ, ως αντικαταστάτη του Σλοβάκου Μίλαν Σκρίνιαρ που ετοιμάζει βαλίτσες για την Παρί Σεν Ζερμέν.

 Αρχικά είχαν προσφερθεί στην Ίντερ ο Μαγκουάιρ, της Μάντσεστερ Γιουνάιτιντ κι ο Κουλιμπαλί της Τσέλσι, απορρίφθηκαν όμως κι οι δύο λόγω των υψηλών συμβολαίων τους.

 Αναγκαστικά η Ίντερ άλλαξε ρότα και ξεκίνησε συζητήσεις με την Στουτγκάρδη για την απόκτηση του πανίσχυρου (1.94 εκ.) διεθνούς 25χρονου Έλληνα κεντρικού αμυντικού που ανήκει στην Άρσεναλ, όπου κι αγωνίστηκε σε 7 αγώνες το ’18, προερχόμενος από τον Πας Γιάννενα, πριν δοθεί πάλι δανεικός σε Νυρεμβέργη και Στουτγκάρδη με την οποία πέτυχε 4 γκολ σε 59 παιχνίδια.

 Για την ιταλική εφημερίδα, ο ερχομός του στο Μιλάνο μοιάζει τόσο βέβαιος που του πήραν μέχρι και μία μίνι συνέντευξη σύμφωνα με την οποία ο Μαυροπάνος δηλώνει λάτρης των Αντετοκούμπο, Δέλλα, Ροναλντίνιο, αλλά και Πάολο Μαλντίνι (κακό αυτό, γιατί μιλάμε για το Τοτέμ της Μίλαν), ενώ θα είναι για πάντα ευγνώμον στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο που τον βοήθησε να εγκλιματιστεί στο Λονδίνο, επί εποχές Άρσεναλ.  

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει 2 εξτρέμ και στόπερ Ολυμπιακός, χαμός με Μπονατσόλι - "Σκούπα"… σήμερα, βόμβα με Μαρσέλο! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags