Facebook Pixel Μπαρτσελόνα - Λιονέλ Μέσι: Στη Βαρκελώνη ο πατέρας του Μέσι - Νέες φήμες για επιστροφή στην Μπαρτσελόνα!
| 2023-02-16 10:42:00

Στη Βαρκελώνη ο πατέρας του Μέσι - Νέες φήμες για επιστροφή στην Μπαρτσελόνα!

Sportdog Team
Στη Βαρκελώνη ο πατέρας του Μέσι - Νέες φήμες για επιστροφή στην Μπαρτσελόνα!

O πατέρας του Λιονέλ Μέσι έφτασε στη Βαρκελώνη και οι φήμες για τη μεγάλη επιστροφή του Αργεντινού στην Μπαρτσελόνα φουντώνουν ξανά.

Μπαρτσελόνα - Λιονέλ Μέσι: Φουντώνουν και πάλι οι φήμες για τη μεγάλη επιστροφή του Μέσι στην Μπάρτσα! Λίγες ώρες μετά τη συνάντηση με την Παρί Σεν Ζερμέν που κατέληξε σε… φιάσκο, ο πατέρας του GOAT, Ζόρζε, προσγειώθηκε στη Βαρκελώνη και έγινε αντιληπτός από τους δημοσιογράφους.

Θυμίζουμε πάντως ότι αδερφός του Μέσι, Ματίας, είχε χρησιμοποιήσει προ ημερών σκληρή γλώσσα εναντίον του προέδρου των Μπλαουγκράνα, Τζουάν Λαπόρτα, ακόμα και προς τους ίδιους τους οπαδούς της ομάδας, υποστηρίζοντας πως ο κόσμος δεν πήρε ποτέ το μέρους του Αργεντινού όταν έφυγε από την Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά όσα είχε πει: "Έχω ένα κλιπ της καταλανικής εφημερίδας SPORT που λέει ότι ο Μέσι θα πρέπει να γυρίσει στη Μπαρτσελόνα, γέλασα και είπα ότι δεν θα επιστρέψουμε στη Μπαρτσελόνα, αλλά ακόμα και να το κάνουμε θα πρέπει να γίνει ένας καθαρισμός. Μεταξύ άλλων θα ήταν να διώξουμε τον Λαπόρτα. Οι άνθρωποι στη Βαρκελώνη δεν τον υποστήριξαν".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags