Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Έτσι θα παίξει ο Γιοβάνοβιτς στο Καραϊσκάκη! Ρόλος-κλειδί στον Μαντσίνι
| 2023-02-24 10:14:00

Έτσι θα παίξει ο Γιοβάνοβιτς στο Καραϊσκάκη! Ρόλος-κλειδί στον Μαντσίνι

Sportdog Team
Έτσι θα παίξει ο Γιοβάνοβιτς στο Καραϊσκάκη! Ρόλος-κλειδί στον Μαντσίνι

Ο Σέρβος τεχνικός δίνει σημασία στην αμυντική συμπεριφορά και στην εκμετάλλευση των ανοιχτών χώρων.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε δουλέψει τις τελευταίες ημέρες πολύ στην τακτική, καθώς τα πρώτα λεπτά θα είναι καθοριστικά. Ο Σέρβος τεχνικός θέλει να μπλοκάρει τις δυνατές μονάδες του Ολυμπιακού, γι’αυτό έχει δώσει βαρύτητα στην αμυντική συμπεριφορά του «Τριφυλλιού» στο Καραϊσκάκη. Επίσης επιθυμεί οι παίκτες του να εκμεταλλευτούν τους χώρους που θα τους δοθούν και έχει δουλέψει αρκετά σε καταστάσεις αντεπίθεσης.

Την Παρασκευή θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Κλεϊνχέισλερ στην αποστολή. Ο Ούγγρος χθες έβγαλε μέρος της προπόνησης. Όσον αφορά την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού οι πιθανές αλλαγές είναι λίγες και ερωτηματικά παραμένουν μια θέση στα χαφ και αυτή του δεξιού μπακ με Βαγιαννίδη και Κώτσιρα να διεκδικούν. Πάντως, όπως αναφέρει η “SportDay” οι 10 από τους 11 παίκτες είναι σίγουροι.

Ρόλο κλείδι θα έχει όπως φαίνεται ο Μαντσίνι. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε τετ-α-τετ με τον Ντάνιελ Μαντσίνι για το προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός τεχνικός ήρθε στον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο και έχει κάνει την διαφορά, ανεβάζοντας επίπεδο την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας και κερδίζοντας με το… καλημέρα φανέλα βασικού. Μετρά σε 5 συμμετοχές 1 γκολ

Ο προπονητής των «πρασίνων» προσπαθεί να του περάσει όλες τις αρχές και την φιλοσοφία της ομάδας. Κατά την διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης, ο Σέρβος τεχνικός είχε τετ-α-τετ με τον 26χρονο, εξηγώντας του ακριβώς τα όσα θέλει από αυτόν, με τον παίκτη να τον ακούει προσηλωμένος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags