Facebook Pixel Λιονέλ Μέσι: Δήλωση-έκπληξη από Αγουέρο για το μέλλον του Μέσι - "Σκέφτεται σοβαρά να παίξει στην..."
| 2023-02-27 11:52:00

Δήλωση-έκπληξη από Αγουέρο για το μέλλον του Μέσι - "Σκέφτεται σοβαρά να παίξει στην..."

Sportdog Team
Δήλωση-έκπληξη από Αγουέρο για το μέλλον του Μέσι - "Σκέφτεται σοβαρά να παίξει στην..."

Η δήλωση του Σέρχιο Αγουέρο για την επόμενη ομάδα του Μέσι προκάλεσε τεράστια... έκπληξη.

Μεγάλος ντόρος έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα με την επόμενη ομάδα του Λιονέλ Μέσι, με τα σενάρια για το μέλλον του να δίνουν και να παίρνουν και υποψήφιους "μνηστήρες" να φυτρώνουν σαν τα... μανιτάρια!

Οι πιο πρόσφατες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν πήγε και τόσο καλά η συνάντηση του πατέρα του, Χόρχε, με την διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουν οι συζητήσεις των δύο πλευρών.

Από την πλευρά της η Μπαρτσελόνα βρίσκεται πάντα στο "κάδρο" για την επιστροφή του Μέσι, ενώ ο Φιλ Νέβιλ επιβεβαίωσε πως η Ίντερ Μαϊάμι (του Ντέιβιντ Μπέκαμ), την οποία προπονεί, ενδιαφέρεται για τον Αργεντινό "μάγο".

Πάντως, μία δήλωση ενός από τους ανθρώπους που είναι κοντά στον "Λίο", του Σέρχιο Αγουέρο, προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στην ποδοσφαιρική κοινότητα.

Συγκεκριμένα, ο "Κουν" μίλησε σε ΜΜΕ της Βραζιλίας και σε ερώτηση για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι, απάντησε πως "σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να παίξει στη Νιούελς", η οποία ήταν η ομάδα από την οποία ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάει για βόμβα... μεγατόνων η Παρί - Αυτόν θέλει το καλοκαίρι αν φύγει ο Μέσι (ΦΩΤΟ)

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags