Facebook Pixel Τσούμπα Άκπομ: Τρίβουν τα μάτια τους στον ΠΑΟΚ - Έγραψε ιστορία με 21 γκολ ο Άκπομ - Είσηγηση για πολυετές συμβόλαιο!
| 2023-03-05 13:22:00

Τρίβουν τα μάτια τους στον ΠΑΟΚ - Έγραψε ιστορία με 21 γκολ ο Άκπομ - Είσηγηση για πολυετές συμβόλαιο!

Sportdog Team
Τρίβουν τα μάτια τους στον ΠΑΟΚ - Έγραψε ιστορία με 21 γκολ ο Άκπομ - Είσηγηση για πολυετές συμβόλαιο!

Ο Άγγλος επιθετικός βγάζει μάτια με την φανέλα της Μίντλεσμπρο κάνοντας τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να... τρίβουν τα δικά τους.

Ο Τσούμπα Άκπομ σκόραρε δύο γκολ απέναντι στην Ρέντινγκ (5-0) και έγινε ο πρώτος παίκτης της Μίντλεσμπρο που φτάνει τα 21 γκολ σε μία σεζόν στο πρωτάθλημα μετά το 1990 και τον Μπέρνι Σλέιβεν που έχει καταγράψει τον ίδιο αριθμό τερμάτων.

«Είναι μια ξεχωριστή μέρα, την οποία θα θυμάμαι σε όλη τη ζωή μου. Νιώθω χαρά. Τα 21 γκολ αποτελούν ένα μεγάλο κατόρθωμα για μένα, αλλά και τον σύλλογο.

Προσπαθώ να βρίσκομαι πάντα στο κορυφαίο επίπεδο, αλλά και να συνεχίσω στους ίδιους ρυθμούς. Ο βασικός μου στόχος είναι να επιστρέψει η Μίντλεσμπρο στη Premier League.

Δεν είμαι ο τύπος που κοιτάζει μόνο τα γκολ, όπως κάνουν άλλοι επιθετικοί, αλλά πρωτίστως θέλω το καλό της ομάδας. Μπορεί στο τέλος της σεζόν να κοιτάξω τις επιδόσεις μου και να πω, πως πραγματοποίησα μια θαυμάσια σεζόν, αλλά τώρα το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το επόμενο παιχνίδι μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ.

Εξάλλου, ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας, Μάικλ Κάρικ, έχει εισηγηθεί πολυετή επέκταση στο συμβόλαιο του Τσούμπα Άκπομ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το… σκάνδαλο Γιουβέντους "χαλάει" deal του ΠΑΟΚ - Μέχρι 20 εκατομμύρια - "Βασικός με Γκασπερίνι"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags