Facebook Pixel Σίβασπορ: Χαμός στο Σίβασπορ - Φιορεντίνα - Οπαδός έριξε μπουνιά στον Μπιανκί και του έσπασε τη μύτη (vid)
| 2023-03-16 23:21:00

Χαμός στο Σίβασπορ - Φιορεντίνα - Οπαδός έριξε μπουνιά στον Μπιάνκο και του έσπασε τη μύτη (vid)

Sportdog Team
Χαμός στο Σίβασπορ - Φιορεντίνα - Οπαδός έριξε μπουνιά στον Μπιάνκο και του έσπασε τη μύτη (vid)

Τρομερά πράγματα στην Τουρκία καθώς μετά το τέταρτο γκολ των Βιόλα με τη Σίβασπορ οπαδός των γηπεδούχων μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και έριξε μπουνιά στον ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων σπάζοντάς του τη μύτη.

Σίβασπορ: Απίστευτα πράγματα στην Τουρκία καθώς μετά το 4-1 της Φιορεντίνα απέναντι στην ομάδα της γειτονικής χώρας, οπαδός των γηπεδούχων μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκε στον Μπιάνκο, ο οποίος δεν τον είχε δει καν και τον γρονθοκόπησε, ενώ όπως ανέφερε ο προπονητής των Βιόλα, Βιτσέντσο Ιταλιάνο, ο ποδοσφαιριστής έσπασε τη μύτη του.

«Η γροθιά που δόθηκε στον Μπιάνκο είναι ντροπή, δεν το περίμενε καν. Η μύτη του έχει σπάσει. Έμοιαζε με πάρτι η ατμόσφαιρα, με ένα τόσο γεμάτο γήπεδο έσπρωξαν τους παίκτες τους και αυτή η χειρονομία τα χαλάει όλα», ανέφερε ο Ιταλιάνο.

«Λυπούμαστε για το επεισόδιο που έγινε, δεν είχε συμβεί ποτέ στην ιστορία της Σίβασπορ κάτι τέτοιο», ανέφερε ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Καλιμπάι  αμέσως μετά, ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα η ένταση ήταν τεράστια με τον Αρσλάν να χτυπάει αντίπαλό του με κλωτσιά στο κεφάλι και να αποβάλλεται. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags