Facebook Pixel Η αποκαλυπτική ανάρτηση του Γιαννακόπουλου για το ΟΑΚΑ (ΦΩΤΟ)
| 2023-04-07 13:58:00

Πρώτη αντίδραση Γιαννακόπουλου για ΟΑΚΑ - Ποστάρισμα με νόημα - Δείτε τι ανέβασε

Πρώτη αντίδραση Γιαννακόπουλου για ΟΑΚΑ - Ποστάρισμα με νόημα - Δείτε τι ανέβασε

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς το deal για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Με τον δικό του… τρόπο επιβεβαίωσε, εμμέσως αλλά σαφέστατα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος την οριστική συμφωνία με την κυβέρνηση για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό, λίγα λεπτά αφότου και από κυβερνητικές πηγές έβγαινε πως υπάρχει οριστικό deal.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κάνοντας live στο Instagram και υπό τους ήχους μπουζουκιών και του τραγουδιού «Λευτέρη, Λευτέρη» (με σαφή αιχμή προς τον Λευτέρη Αυγενάκη) πήρε ένα χαρτί στο οποίο έγραφε ΟΑΚΑ και έβαλε δίπλα του ένα… τσεκ, υπονοώντας πως ο στόχος επετεύχθη. Μάλιστα, ολοκλήρωσε το live του στο Instagram με ένα πλατύ χαμόγελο και στέλνοντας φιλάκια.

Δείτε σχετικό στιγμιότυπο από το live που έκανε

Τι προηγήθηκε

Τις τελευταίες ώρες υπήρξε σειρά επαφών ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές για το ΟΑΚΑ και φαίνεται ότι το θέμα ξεκόλλησε οριστικά, ενώ η ενημέρωση από την πλευρά της κυβέρνησης αναφέρει ότι μετά το Πάσχα θα πέσουν και οι υπογραφές.

Με αυτόν τον τρόπο βρεθηκε λύση σε ένα πάγιο αίτημα του Παναθηναϊκού για να βρει έδρα, ενώ και η Πολιτεία θα αξιοποιήσει έναν γήπεδο που μέχρι τώρα δεν υπήρχε τρόπος.

Το γεγονός ότι είναι η πλευρά της κυβέρνησης που δίνει τη διαρροή, δείχνει και το πόσο προχωρημένο είναι το θέμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags