Facebook Pixel ΑΕΚ: Επιμένουν οι Πολωνοί για τον χαφ που βγάζει μάτια
| 2023-04-08 18:24:00

Επιμένουν οι Πολωνοί για τον χαφ που βγάζει μάτια και τον θέλει η ΑΕΚ

Sportdog Team
Επιμένουν οι Πολωνοί για τον χαφ που βγάζει μάτια και τον θέλει η ΑΕΚ

Δεν αποκλείεται το προσεχές καλοκαίρι να κάνει το άλμα στο εξωτερικό, να έρθει δηλαδή στην ΑΕΚ τονίζοντας πως σημαίνοντα ρόλο σε μία τέτοια προοπτική μπορεί να παίξει και ο Νταμιάν Σιμάνσκι.

Επιμένουν οι Πολωνοί για τον Μπάρτοσζ Σλισζ, ο οποίος φέρεται πως είναι στο στόχαστρο της ΑΕΚ. Για την ακρίβεια οι φήμες φούντωσαν μετά την παρουσία του τεχνικού διευθυντή της Ένωσης, Ράντοσλαβ Κουχάρσκι στην αναμέτρηση της Λέγκια Βαρσοβίας με τη Ράκοβ του Στράτου Σβάρνα και του Γιάννη Παπανικολάου.

Ωστόσο ο Πολωνός παράγοντας των «κιτρινόμαυρο» εκτός από τον έλεγχο… προόδου των δύο Ελλήνων τσέκαρε και τον 24χρονο χαφ, τον οποίο είχε φέρει αυτός στη Λέγκια.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο έγκυρος Πολωνός δημοσιογράφος, Τόμας Βλόνταρτσικ, ο Σλισζ δεν αποκλείεται το προσεχές καλοκαίρι να κάνει το άλμα στο εξωτερικό, να έρθει  δηλαδή στην ΑΕΚ τονίζοντας πως σημαίνοντα ρόλο σε μία τέτοια προοπτική μπορεί να παίξει και ο Νταμιάν Σιμάνσκι.

Παράλληλα ο Πολωνός  δημοσιογράφος επισημαίνει στο ρεπορτάζ του ότι «ίσως ήρθε η ώρα για τον Σλισζ να πάει στο εξωτερικό για να διεκδικήσει εκ νέου θέση στην Εθνική Πολωνίας». Και επισήμανε ότι «ο 24χρονος είχε την ευκαιρία να κάνει το ντεμπούτο του  στην Εθνική το 2021 στη θητεία του Πάολο Σόουσα κόντρα στον Σαν Μαρίνο».

Υπενθυμίζεται, ότι ο Σλισζ έχει συμβόλαιο έως το 2024 με τη Λέγκια και κοστολογείται γύρω στο 1,5 εκατ. Ευρώ, σύμφωνα με το Transfermarkt.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags