Facebook Pixel Κώστας Μήτρογλου: Ο Μήτρογλου επέστρεψε και παίζει ξανά μπάλα για... μία φανέλα - Σπάνια ΦΩΤΟ από το Τοπικό στη Γερμανία!
| 2023-04-16 18:14:00

Ο Μήτρογλου επέστρεψε και παίζει ξανά μπάλα για... μία φανέλα - Σπάνια ΦΩΤΟ από το Τοπικό στη Γερμανία!

του Γιώργου Κτενά
Ο Μήτρογλου επέστρεψε και παίζει ξανά μπάλα για... μία φανέλα - Σπάνια ΦΩΤΟ από το Τοπικό στη Γερμανία!

Μετά από μία τεράστια καριέρα σε Ελλάδα και Ευρώπη, με αμέτρητα γκολ, αλλά και πολλές δυσκολίες λόγω τραυματισμών, ο "Πιστολέρο" παίζει πλέον ποδόσφαιρο για να το διασκεδάζει...

Κώστας Μήτρογλου: Στο ρεπορτάζ τού Άρη εμφανίστηκε ξανά το όνομα του διεθνή Έλληνα επιθετικού, καθώς οι Θεσσαλονικείς καλούνται να του καταβάλλουν το ποσό των 350.000 ευρώ για να έχει ομαλή λειτουργία η κίτρινη ΠΑΕ και να μην προκύψουν προβλήματα.

Με αφορμή αυτή την ανοιχτή σχέση που έχει ακόμα ο Μήτρογλου με τον Άρη, ακόμα κι αν πρόκειται για αρνητικό λόγο, το sportdog παρουσιάζει πού είναι και τι κάνει αυτό το διάστημα ο Έλληνας άσος. Γιατί ο Μήτρογλου αγωνίζεται ξανά με κάποια ομάδα, έστω κι αν αυτή είναι σε τοπικό/περιφερειακό πρωτάθλημα του Ντίσελντορφ - Προφανώς στη Γερμανία.

Φαίνεται ότι στα 35 του χρόνια, κι έχοντας μείνει χωρίς ομάδα τυπικά από τον Ιούλιο του 2022 (όταν έπαψε να βρίσκεται σε ισχύ το συμβόλαιο με τον Άρη), ο πεπειραμένος επιθετικός αποφάσισε να αφήσει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

 

Ο Κώστας Μήτρογλου αποδέχθηκε την πρόταση που του έκανε ο προπονητής Ρόμπερτ Κρούπα, με τον οποίο συνυπήρξαν στις ομάδες νέων της Ντούισμπουργκ, ενώ στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Μαρσέιγ, Μπενφίκα, Φούλαμ, Γκλάντμπαχ, Πανιώνιο, Ατρόμητο, Γαλατασαράϊ και Αϊντχόφεν, σημειώνοντας 136 γκολ.

"Δεν έχουμε επενδυτές, απλώς έναν νέο χορηγό που μας δώρισε μια σειρά από νέες φανέλες. Ο Κώστας είναι ένας καλός φίλος που θέλει να παίξει ξανά ποδόσφαιρο μαζί μας", ήταν το σχόλιο του Κρούπα στην εφημερίδα NRZ για τον Μήτρογλου

Μάλιστα έκανε ήδη ντεμπούτο με την Rheurdt-Schaephuysen, σε φιλικό με την FC Traar, και πέτυχε πέντε γκολ στο εντυπωσιακό 8-0 της ομάδας του. Ο 34χρονος φορ έπαιξε σε όλο το παιχνίδι και βρήκε δίχτυα στο 12′, το 38′, το 42′, το 59′ και το 71′ της αναμέτρησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορυφαίο όνομα για αντι-Χάμες στον Ολυμπιακό - "Κόλπο γκρόσο" Μαρινάκη με 10αρι 12 εκατομμυρίων!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags