Facebook Pixel Μπάγερν Μονάχου: Γιατί διακόπτει τη συνεργασία με τον Σάντιο Μανέ
| 2023-04-17 22:59:00

Τελειώνει τον Μανέ η Μπάγερν μετά το... ξύλο στον Μανέ - Αποφασισμένοι να τον διώξουν!

Sportdog Team
Τελειώνει τον Μανέ η Μπάγερν μετά το... ξύλο στον Μανέ - Αποφασισμένοι να τον διώξουν!

Εκτός ομάδας έθεσε πρόσφατα η Μπάγερν Μονάχου τον Σαντιό Μανέ, εξαιτίας της επίθεσης του Σενεγαλέζου στον Λερόι Σανέ στο τέλος του αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι, για την προημιτελική φάση του Champions League.

Όπως έχει αναφερθεί ο Μανέ στα αποδυτήρια χτύπησε τον Σανέ στο πρόσωπο και χρειάστηκε να μπουν στη μέση οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, προκειμένου να τους χωρίσουν.

"Ο 31χρονος Σάντιο Μανέ δεν θα είναι στην ομάδα της Μπάγερν για τον εντός έδρας αγώνα με τη Χόφενχαϊμ το 1899. Ο λόγος είναι η λανθασμένη συμπεριφορά του Μανέ μετά τον αγώνα της Μπάγερν Μονάχου στο Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι. Επιπλέον, ο Μανέ θα λάβει πρόστιμο", ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε προ ημερών ο βαυαρικός σύλλογος.

Τις τελευταίες ώρες στη Γερμανία γίνεται λόγος ακόμη και για το ενδεχόμενο η Μπάγερν να λύσει το συμβόλαιο του Σάντιο Μανέ, ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Λίβερπουλ έναντι 32 εκατ. ευρώ με μεγάλες προσδοκίες, αλλά αυτό που έκανε στον Λερόι Σανέ φαίνεται πλέον ικανό να τον... καταδικάσει. 

Βέβαια τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, καθώς ο Μανέ έχει συμβόλαιο με την Μπάγερν για ακόμη δύο χρόνια και έτσι θα πρέπει να βρεθεί μία ομάδα που είναι διατεθειμένη να πληρώσει αδρά, έτσι ώστε να αποκτήσει τον 31χρονο Σενεγαλέζο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags