Facebook Pixel Ολυμπιακός: "No1 επιλογή του Ολυμπιακού ο Γκατούζο" - Παίζει δυνατά και 2ο μεγάλο όνομα - Ποιοι οι... αντίπαλοί του!
| 2023-05-15 15:56:00

"No1 επιλογή του Ολυμπιακού ο Γκατούζο" - Παίζει δυνατά και 2ο μεγάλο όνομα - Ποιοι οι... αντίπαλοί του!

Sportdog Team
"No1 επιλογή του Ολυμπιακού ο Γκατούζο" - Παίζει δυνατά και 2ο μεγάλο όνομα - Ποιοι οι... αντίπαλοί του!

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον το θέμα προπονητή στους Πειραιώτες και σύμφωνα με Μέσα του εξωτερικού, οι επιλογές πλέον είναι συγκεκριμένες.

Για την ιταλική «La Gazzetta dello Sport», αλλά και το ισπανικό σάιτ «Relevo», ο Τζενάρο Γκατούζο παραμένει η πρώτη επιλογή των «ερυθρόλευκων» για την ανάληψη της τεχνικής τους ηγεσίας.

Μαζί και με τον θρύλο της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ, που δεν βλέπει την ώρα να επιστρέψει στους πάγκους μετά την ατυχή του εμπειρία με την Άστον Βίλλα.

Ο 45χρονος Ιταλός όμως, που το ’14 είχε ένα σύντομο πέρασμα κι από τον ΟΦΗ, πριν αναλάβει Μίλαν, Νάπολι και Βαλένθια φέρεται να ζήτησε από τη διοίκηση του Ολυμπιακού περισσότερο χρόνο για την οριστική του απάντηση, είτε αρνητική, είτε θετική και αυτό γιατί θα προτιμούσε να επιστρέψει στο Campionato όπου ήδη ξεκίνησε διερευνητικές συζητήσεις τόσο με την Σπέτσια όσο με τη Βερόνα.

Στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός δεν προχωρήσει με κανέναν από τους δύο κι επειδή μία λίστα συμπεριλαμβάνει, αναγκαστικά κι άλλα ονόματα προπονητών, «Gazzetta dello Sport» και «Relevo» επιμένουν ότι αρχικές συζητήσεις έχουν ήδη γίνει και με τους Σεργκέι Ρεμπρόφ, Έρναν Κρέσπο, όσο με τον Ισπανό, Ντιέγκο Μαρτίνεζ (αυτή τη στιγμή στην Ουρακάν), τον Πορτογάλο Σέζαρ Πεϊσότο (Πάσος Φερέιρα), αλλά και τον 34χρονο Ιταλό, Φραντσέσκο Φαριόλι, αυτή τη στιγμή στον πάγκο της τουρκικής Αλάνιασπόρ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags