Facebook Pixel Βινίσιους Τζούνιορ: Απίστευτο: Άτομα κρέμασαν κούκλα με τη φανέλα του Βινίσιους από γέφυρα - Τέσσερις συλλήψεις!
| 2023-05-23 14:53:00

Απίστευτο: Άτομα κρέμασαν κούκλα με τη φανέλα του Βινίσιους από γέφυρα - Τέσσερις συλλήψεις!

Sportdog Team
Απίστευτο: Άτομα κρέμασαν κούκλα με τη φανέλα του Βινίσιους από γέφυρα - Τέσσερις συλλήψεις!

Παρότι όλος ο κόσμος εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για τη νέα ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ο Βινίσιους Τζούνιορ στον αγώνα της Ρεάλ με τη Βαλένθια στο «Μεστάγια», κάποιοι δεν βάλουν μυαλό

Η ισπανική Δικαιοσύνη, ανακοίνωσε εχθές (22/5) την έναρξη έρευνας, μία ημέρα μετά το νέο περιστατικό ρατσιστικής συμπεριφοράς οπαδών σε βάρος του Βινίσιους, κατά την διάρκεια της αναμέτρησης Βαλένθια-Ρεάλ Μαδρίτης (1-0), για την LaLiga, που βρίσκεται για ακόμη μία φορά, αντιμέτωπη με την μάστιγα του ρατσισμού στα ισπανικά γήπεδα.

Το δικαστήριο της Βαλένθια, άνοιξε, με δική του πρωτοβουλία, έρευνα για το φερόμενο «έγκλημα μίσους», όπως έγινε γνωστό από δικαστικές πηγές, με το συγκεκριμένο αδίκημα, να περιλαμβάνει και τις ρατσιστικές προσβολές. Στην αναφορά που υποβλήθηκε όπως κάθε εβδομάδα στις αρμόδιες αρχές, η La Liga ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας ότι «εντόπισε σαφείς ρατσιστικές προσβολές».

Το Ανώτατο Αθλητικό Συμβούλιο της Ισπανίας (CSD), έκανε γνωστό, ότι αναλύει τις εικόνες για να εντοπίσει «τους δράστες αυτών των προσβολών και της συγκεκριμένης συμπεριφοράς, έτσι ώστε, να προτείνει τις κατάλληλες κυρώσεις». Το CSD, υπενθύμισε επίσης, ότι για παρόμοιες πράξεις ρατσισμού, έχει ήδη προτείνει αυτή τη σεζόν πρόστιμο 4.000 ευρώ και αποκλεισμό ενός έτους στα γήπεδα για τους δράστες. Ενώπιον του Τύπου, ο πρόεδρος της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (RFEF), Λουίς Ρουμπιάλες, παραδέχτηκε ότι το ισπανικό ποδόσφαιρο «έχει πρόβλημα ρατσισμού».

Παρότι όλος ο κόσμος εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για τη νέα ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ο Βινίσιους Τζούνιορ στον αγώνα της Ρεάλ με τη Βαλένθια στο «Μεστάγια», κάποιοι δεν βάζουν βάλουν μυαλό. Συγκεκριμένα λίγο πριν το ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα σε Ρεάλ και Ατλέτικο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου στις 26 Ιανουαρίου, κάποιοι είχαν κρεμάσει μια κούκλα με φανέλα του Βραζιλιάνου άσου από γέφυρα κοντά στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ!

Οι ισπανικές αρχές ανακοίνωσαν πριν λίγες ώρες πως προχώρησαν σε τέσσερις συλλήψεις ατόμων που εμπλέκονται στην εν λόγω αποτρόπαια πράξη. Οι δράστες αναμένεται να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό είναι το βίντεο με τον οπαδό που επιτέθηκε ρατσιστικά στον Βινίσιους - Καταγγελία από Ρεάλ!

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags