Facebook Pixel Βρέθηκε το επόμενο προπονητικό κέντρο της Εθνικής - Στη διάθεση ήδη Πογιέτ και παικτών!
| 2023-05-26 18:45:00

Βρέθηκε το επόμενο προπονητικό κέντρο της Εθνικής - Στη διάθεση ήδη Πογιέτ και παικτών!

Sportdog Team
Βρέθηκε το επόμενο προπονητικό κέντρο της Εθνικής - Στη διάθεση ήδη Πογιέτ και παικτών!

Νέο καταφύγιο βρήκε η ταλαιπωρημένη πρωταθλήτρια Ευρώπης, καθώς μπορεί το έπος να συνέβη το 2004, όμως δεκαεννιά χρόνια μετά παραμένει… άστεγη στην ίδια της τη χώρα.

Όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Μαλισιώβας στην εκπομπή της ΕΡΑ ΣΠΟΡ “Τελευταία Σελίδα”, τα Σπάτα θα γίνουν πλέον ο νέος προορισμός των διεθνών. Το προπονητικό κέντρο των νταμπλούχων είναι στη διάθεση του Γκουστάβο Πογιέτ, μετά από παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, που έδωσε άμεσα τη λύση.

Λύση, διότι η συμφωνία της ΕΠΟ με τις ιστορικές προπονητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στην Παιανία απεδείχθη διάτρητη. Οι υπηρεσίες της ΕΠΟ αντιμετώπισαν δυσκολία το τελευταίο τρίμηνο για τις βελτιωτικές ενέργειες που έπρεπε να γίνουν, ώστε οι εθνικές να χρησιμοποιούν απρόσκοπτα τις εγκαταστάσεις, με αποτέλεσμα να αναζητηθεί άλλη λύση.

Φορτηγά με υλικό της Ομοποσνδίας αφίχθησαν το προηγούμενο διάστημα στο χώρο, αλλά οι εργασίες δεν προχώρησαν. Τα γήπεδα ήταν γενικά σε καλή κατάσταση, όμως μια Εθνική ομάδα του 2023, δεν χρειάζεται μόνο ένα γήπεδο με χόρτο.

Έτσι, οι διεθνείς θα αρχίσουν στα Σπάτα την προετοιμασία ενόψει των δυο πρώτων αγώνων με Ιρλανδία εντός και Γαλλία εκτός (16-19/06), ενώ θα προπονηθούν και στη Ριζούπολη μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Πηγή: ertsports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags