Facebook Pixel "Ικάρντι, Σάντσες, Μαχρέζ για Αραβία - Παρακαλάνε για Ντι Μαρία... Λουτσέσκου - Πού να προλάβει ο Σωκράτης;"
| 2023-06-12 12:51:00

"Ικάρντι, Σάντσες, Μαχρέζ για Αραβία - Παρακαλάνε για Ντι Μαρία... Λουτσέσκου - Πού να προλάβει ο Σωκράτης;"

του Παναγιώτη Νικολάου
"Ικάρντι, Σάντσες, Μαχρέζ για Αραβία - Παρακαλάνε για Ντι Μαρία... Λουτσέσκου - Πού να προλάβει ο Σωκράτης;"

"Δεν το πιστεύω ότι πήρε τόσα χρήματα ο Μπακαμπού"! Ποιος θα είναι ο επόμενος μεγάλος αστέρας που θα ακολουθήσει τον Καρίμ Μπενζεμά στα... πετροδόλαρα και εάν υπάρχει περίπωση να φύγει κι άλλος από Ελλάδα.

Χαμός γίνεται τις τελευταίες ημέρες στο αραβικό ποδόσφαιρο, καθώς μετά από τη χειμερινή μετακόμιση του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ, πριν από λίγες ημέρες υπέγραψε συμβόλαιο με την Αλ Ιτιχάντ ο Καρίμ Μπενζεμά, ενώ και ο Λιονέλ Μέσι παραλίγο να πάρει μεταγραφή στην ίδια ομάδα.

Μάλιστα, υπάρχουν δηλώσεις τού Πορτογάλου σούπερ σταρ που αναφέρει ότι η δική του μεταγραφή έχει προκαλέσει τσουνάμι εξελίξεων και, μάλιστα, σε δύο-τρία χρόνια θα είναι τόσοι οι μεγάλοι παίκτες που θα έχουν μετακομίσει στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, που θα πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά στον κόσμο.

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιώρη, που γνωρίζει πολύ καλά το αραβικό ποδόσφαιρο, για να συλλέξουμε χρήσιμες πληροφορίες γύρω από μια νέα εποχή που φαίνεται ότι ξημερώνει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

"Ικάρντι, Αλέξις Σάντσες, Μαχρέζ - Παρακαλάνε για Ντι Μαρία - Πρόταση για τον μπαμπά Λουτσέσκου - Πώς θα πιάσει τον Μπενζεμά ο Σωκράτης;"

Δημήτρη, ποιοι άλλοι μεγάλοι παίκτες μπορεί να ακολουθήσουν τον Μπενζεμά;

"Υπάρχει κινητικότητα για 8-9 μεγάλες μεταγραφές. Ο Άμραμπατ γράφτηκε, της Φιορεντίνα, για την Αλ Νασρ που είναι ο Ρονάλντο. Ο Ικάρντι για την Αλ Τααβόν , ο Αλέξις Σάντσες για Αλ Φατέχ. Επίσης, η Μπάγερν Μονάχου ψάχνει συλλόγους εκεί για να πουλήσει τον Μανέ. Για τον Ντι Μαρία υπάρχει, ακόμα, ενδιαφέρον, και σίγουρα θέλουν τον Μόντρις. Αλλά δεν πιστεύω ότι θα φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Αλ Αχλί, τέλος, θέλει τον Μαχρέζ. Και για τον Σέρχιο Ράμος έχει γραφτεί".

Πώς είδες τον πρόταση που έχει στα χέρια του Μπακαμπού, που αφορά 11 εκατ. ευρώ για 3 χρόνια συμβολαιο.

"Ο Μπακαμπού θα πάει στην ομάδα που ήταν προπονητής ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στην Αλ Νασρ τού Ντουμπάι, όχι σε εκείνη που αγωνίζεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεν το πιστεύω ότι βρήκε τόσο μεγάλη πρόταση - Παλαιότερα το πιο ακριβό συμβόλαιο εκεί ήταν ο αμυντικός Μερία, για να καταλάβεις. Στο μεταξύ υπάρχει πρόταση της Αλ Νασρ για τον μπαμπά Λουτσέσκου, όχι για τον Ραζβάν".

Πιστεύεις ότι μπορεί να φύγουν κι άλλοι παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα για να πάνε εκεί;

"Έχει αλλάξει το επίπεδο στο αραβικό ποδόσφαιρο, δεν ξέρω αν το έχουν καταλάβει καλά. Για παράδειγμα ο Σωκράτης που λένε ότι μπορεί να πάει στη Σαουδική Αραβία, πώς θα μαρκάρει τον Μπενζεμά και τον Κριστιάνο Ρονάλντο;".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags