Facebook Pixel Στέφανος Ευαγγέλου: Έλληνας στόπερ στην Κροατία - Από ποια ομάδα ανακοινώθηκε - Πρώην Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού!
| 2023-06-21 11:24:00

Έλληνας στόπερ στην Κροατία - Από ποια ομάδα ανακοινώθηκε - Πρώην Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού!

Sportdog Team
Έλληνας στόπερ στην Κροατία - Από ποια ομάδα ανακοινώθηκε - Πρώην Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού!

Υπέγραψε για έναν χρόνο με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα.

Στην κροατική Όσιγιεκ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Στέφανος Ευαγγέλου, αφού πέρασε με επιτυχία τα δοκιμαστικά από το τεχνικό τιμ της ομάδας και κρίθηκε ότι μπορεί να βοηθήσει.

Ο πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού υπέγραψε για τον επόμενο χρόνο με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα, έχοντας μείνει προηγουμένως ελεύθερος από τη Σέριφ Τίρασπολ.

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι και να πετύχουμε τους στόχους που θέσαμε ως ομάδα. Είμαι εντυπωσιασμένος από τις συνθήκες που έχουμε στο καινούργιο γήπεδο και τις προπονητικές εγκαταστάσεις.

Ξέρω τον προπονητή και τους συνεργάτες του, τη νοοτροπία, ειδικά στα νοκ άουτ παιχνίδια που μας περιμένουν στο Conference League. Έχω περάσει από ομάδες σαν τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, αυτή η εμπειρία σημαίνει πολλά για μένα. Ξέρω ότι πρέπει να αποδείξω ποιος είμαι εδώ», ανέφερε ο Ευαγγέλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο κωμικός λόγος που δεν γύρισε ο Μπερνάρ - Στόπερ από Αγγλία για ΠΑΟ - Φήμες για Τζαβέλλα-Πούγγουρα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags