Facebook Pixel Απίστευτο σκηνικό στο Gold Cup - Μεξικανός οπαδός μαχαίρωσε συμπατριώτη του (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-07-05 02:00:00

Απίστευτο σκηνικό στο Gold Cup - Μεξικανός οπαδός μαχαίρωσε συμπατριώτη του (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίστευτο σκηνικό στο Gold Cup - Μεξικανός οπαδός μαχαίρωσε συμπατριώτη του (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρομερά πράγματα κατά τη διάρκεια του αγώνα των Τρικολόρ με το Κατάρ για το Golden Cup, με έναν Μεξικανό να μαχαιρώνει στην εξέδρα έναν συμπατριώτη του και να καταζητείται από την αστυνομία.

Μεξικό: Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στους Τρικολόρ μετά την ήττα από το Κατάρ, καθώς όπως και μετά το τέλος του αγώνα με την Ονδούρα σημειώθηκαν επεισόδια στην εξέδρα με έναν οπαδό, μάλιστα να βγάζει μαχαίρι και τραυματίζει στο λαιμό έναν συμπατριώτη του, με την αστυνομία να αναζητά τον ίδιο και μια γυναίκα.

«Στις 20:47, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος της Σάντα Κλάρα (SCPD) απάντησαν σε μια ενεργή συμπλοκή, στην οποία συμμετείχαν πολλοί παρευρισκόμενοι, εντός του σταδίου.

Κατά την άφιξή τους, οι αστυνομικοί της SCPD εντόπισαν ένα άνδρα θύμα με ορατό τραύμα στον λαιμό του. Βάσει καταθέσεων μαρτύρων και βίντεο, οι ντετέκτιβ της SCPD ανακάλυψαν ότι το θύμα μαχαιρώθηκε στο λαιμό με μαχαίρι κατά τη διάρκεια μιας διαμάχης με τον ύποπτο. Ο ύποπτος τράπηκε σε φυγή από το σημείο και δεν εντοπίστηκε», αναφέρει η ανακοίνωση της τοπικής αστυνομία.

«Ζητήθηκε δημόσια βοήθεια για το μαχαίρι στο Levi's Stadium, εάν αναγνωρίζετε αυτά τα άτομα, επικοινωνήστε με τον λοχαγό Gerbrandt στο (408) 615-4823. Για να παραμείνετε ανώνυμοι, καλέστε τη Γραμμή Ανώνυμης Συμβουλής στο (408) 615-4TIP (4847)», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας της Σάντα Κλάρα που ζήτησε και βοήθεια μέσω των Social Media για την ανέυρεση τους.

Δείτε τι έγινε μετά το τέλος του Μεξικό - Κατάρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαπραγμάτευση Ολυμπιακού με Μαξίμοβιτς - Ο λόγος που έφυγε ο Εμβιλά - Έκλεισε οριστικά ο Πάλμα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags