Facebook Pixel Τεράστιο το ενδιαφέρον για τα εισιτήρια του τελικού στο «Γ. Καραϊσκάκης»
| 2023-07-07 02:00:00

Τεράστιο το ενδιαφέρον για τα εισιτήρια του τελικού στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Sportdog Team
Τεράστιο το ενδιαφέρον για τα εισιτήρια του τελικού στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Περίπου 10.000 Άγγλοι και 4.000 Ισπανοί αναμένονται στην Αθήνα στις 16 Αυγούστου για τον τελικό του Σούπερ Καπ Ευρώπης, που θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Σεβίλλης.

 

Όπως ενημέρωσε η UEFA, τα εισιτήρια διατίθενται αποκλειστικά και μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της και στο ελληνικό κοινό αναμένεται να διατεθούν περίπου 10.000 μαγικά χαρτάκια, αφού η Μάντσεστερ Σίτι ενημέρωσε ότι θα χρειαστεί περίπου 9-10.000 και η Σεβίλλη 3-4.000 για τις ανάγκες των οπαδών τους. Παρά το γεγονός ότι ο αγώνας είναι την επομένη της μεγάλης αργίας του Δεκαπενταύγουστου, οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να μείνει εισιτήριο ούτε για δείγμα από τα 10.000 που προορίζονται για το ελληνικό κοινό.

Αν και η χωρητικότητα του «Γ. Καραϊσκάκης» είναι 30.400, προς διάθεση υπάρχουν 23.400 εισιτήρια, αφού τα υπόλοιπα αφορούν τις θεσμικές υποχρεώσεις της UEFA για χορηγούς της, συνεργάτες, επίσημους προσκεκλημένους κ.λ.π.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες βρέθηκαν αυτή την εβδομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το δικό τους site visit και εξέφρασαν την πλήρη ικανοποίησή τους για τη φιλοξενία και την εξυπηρέτηση από πλευράς Ολυμπιακού, καθώς και για τις εγκαταστάσεις και τις παροχές του γηπέδου.

Διάθεση εισιτηρίων μέσω κλήρωσης

Η διαδικασία απόκτησης ενός εισιτηρίου δεν θα γίνει με βάση τη σειρά προτεραιότητας. Όπως αναφέρει η UEFA οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν την αίτησή τους μέχρι τις 12 Ιουλίου και κάθε ένας μπορεί να αιτηθεί έως και 4 εισιτήρια. Στη συνέχεια θα γίνει κλήρωση μεταξύ των ενδιαφερομένων, προκειμένου να επιλεγούν αυτοί που θα πάρουν τα εισιτήρια.

Οι νικητές της κλήρωσης θα ειδοποιηθούν μέσω mail μέχρι τις 25 Ιουλίου το αργότερο και θα τους δοθεί ένα χρονικό περιθώριο προκειμένου να προχωρήσουν στην πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Οι τιμές έχουν ως εξής: Κατηγορία 3: €30, Κατηγορία 2: €70, Κατηγορία 1: €120, Διακεκριμένες θέσεις: €200. Τα εισιτήρια για τους φιλάθλους με αμαξίδιο κοστίζουν €30 και μαζί διατίθεται δωρεάν ένα εισιτήριο για τον συνοδό.

Τα εισιτήρια θα παραδοθούν μέσω της επίσημης εφαρμογής της UEFA Mobile Tickets, λίγες ημέρες πριν τον τελικό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags