Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η Ελλάδα έκανε πολύ κακό πρώτο ημίχρονο και αυτή τη φορά γνώρισε τη συντριβή από την Ισπανία. Η ομάδα του Τάσου Θέου γνώρισε 2η ήττα κάτι που σημαίνει πως οδεύει προς αποκλεισμό από το Euro Κ19.

Η Ισπανία που πλέον είναι στην κορυφή του δεύτερου ομίλου αφού έκανε το 2χ2, ενώ στο 17ο λεπτό προηγούταν με 3-0 χάρη στα γκολ των Μπαρμπέρα - Μοράν και Παλάσιος που μέσα σε 3' πέτυχαν τρία τέρματα.

Μάλιστα στο 45+1' η φούρια ρόχα πέτυχε και τέταρτο τέρμα για το 4-0 του ημιχρόνου πριν ο Κάσας στην επανάληψη (57') διαμορφώσει το βαρύ 5-0 για την Ισπανία κόντρα στην Ελλάδα.

Ο μόνος τρόπος για να συνεχίσει η Ελλάδα να ελπίζει σε πρόκριση είναι να νικήσει η Ισλανδία τη Νορβηγία (22:00) και στη συνέχεια η Εθνική μας αφενός να επικρατήσει των Ισλανδών στην τελευταία αγωνιστική και αφετέρου η Ισπανία να νικήσει τη Νορβηγία. Σε αυτή την περίπτωση, Ελλάδα, Νορβηγία και Ισλανδία θα ισοβαθμήσουν στους 3 πόντους. Πάντως ακόμα και σε ενδεχόμενο τριπλής ισοβαθμίας η Εθνική Ελλάδας διατηρεί ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης εξαιτίας των 10 τερμάτων που έχει ήδη δεχθεί σε δύο αναμετρήσεις.