Μεταγραφικός οργασμός! Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τον σχεδιασμό του για την οικοδόμηση της ομάδας της σεζόν 2023-2024 και όπως όλα δείχνουν δύο υποθέσεις είναι αρκετά προχωρημένες.

Πρόταση για Νέβα

Η περίπτωση του Νέβα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Σύμφωνα με πηγές το αριστερό μπακ της Γρανάδα πλησιάζει όλο και περισσότερο στον Ολυμπιακό. Μάλιστα στην Ισπανία μιλούν για συμφωνία στα 2,5 εκατ.Ευρώ.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που τον γνωρίζει πολύ καλά ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ από την κοινή τους παρουσία στη Γρανάδα, στην οποία ανήκει από το 2019. Σε αυτό το διάστημα έχει πραγματοποιήσει 121 συμμετοχές, τις οποίες έχει συνδυάσει με 2 γκολ και 7 ασίστ.

Εξελίξεις με Ρέαμπτσιουκ

Ο ερχομός του Νέβα, όπως φαίνεται φέρνει εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Φως των Σπορ», με την επιστροφή της αποστολής από Αυστρία αναμένεται να έρθει πρόταση για τον διεθνή Μολδαβό αμυντικό, ο οποίος ήρθε στο λιμάνι τον Ιανουάριο του 2021 και μέχρι σήμερα μέτρησε 120 εμφανίσεις με 5 γκολ και 15 ασίστ.

Ο Ρέαμπτσιουκ έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον γαλλικών ομάδων. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ιγκνάσιο Γκενουαρντί, η Ναντ έχει κάνει επίσημη πρόταση στους «ερυθρολεύκους» για την απόκτηση του Μολδαβού μπακ ύψους 4,5 εκατ. ευρώ. Την ίδια στιγμή, έντονο ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει τόσο η Ρεν όσο και η Λοριάν για την υπόθεση του διεθνή αμυντικού. 

Προχωρημένες επαφές για Ντουάρτε

Άλλη μία περίπτωση ποδοσφαιριστή, τον οποίον γνωρίζει πολύ καλά ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, είναι ο Ντομίνγκος Ντουάρτε. Πρόκειται για τον διεθνή Πορτογάλο αμυντικό της Χετάφε, με τον οποίο ο προπονητής του Ολυμπιακού συνεργάστηκε επίσης στη Γρανάδα. Είναι θηριώδης (1,92 μ.) με πολύ δυνατά αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Για περισσότερες λεπτομέρειες όμως μείνετε συντονισμένοι στο Sportdog.