Facebook Pixel Πρόβλημα «συνεννόησης» για τον Τζέραρντ
| 2023-07-23 15:16:00

Δεν αρχισαν καλά τα πράγματα - Πρόβλημα «συνεννόησης» για τον Τζέραρντ - Τι παραδέχτηκε!

Sportdog Team
Δεν αρχισαν καλά τα πράγματα - Πρόβλημα «συνεννόησης» για τον Τζέραρντ - Τι παραδέχτηκε!

 Μετά τις αποτυχημένες του προσπάθειες στους πάγκους της Ρέιντζερς, αλλά και της Άστον Βίλα, ο άλλοτε θρύλος της Λίβερπουλ, 43χρονος σήμερα Στίβεν Τζέραρντ φαίνεται πως αντιμετωπίζει, βασικές δυσκολίες και στη νέα του προσπάθεια με τη σαουδαραβική Αλ Ετιφάκ.

 Οι βασικότερες είναι της «συνεννόησης», αλλά και της «αντίληψης», όχι όμως προς τη γλώσσα, αλλά ως προς τις βασικές ασκήσεις τακτικής που ο Άγγλος προσπαθεί να μεταδώσει στους παίκτες του, χωρίς όμως εκείνοι να τις αντιλαμβάνονται.   

 Ιδιοκτησίας του Υπουργείου Αθλητισμού, η ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης Νταμάμ, της 4ης μεγαλύτερης της χώρας μετά το Ριάντ, την Τζέντα και τη Μέκα, το πρόβλημα της Αλ Ετιφάκ ίσως να βρίσκεται στο γεγονός ότι, από τους 34 ποδοσφαιριστές που έθεσε στη διάθεση του Τζέραρντ οι 26 είναι Σαουδάραβες.

 Και όπως παραδέχτηκε ο ίδιος, ύστερα από τις πρώτες του προπονήσεις, οι ιδέες του μέχρι στιγμής έχουν γίνει κατανοητές μόνο από τον Βραζιλιάνο Βιτίνιο, πρώην επιθετικό των ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Φλαμένγκο, αλλά και τον Σουηδό Κουαισόν, με καλές παρουσίες σε Παλέρμο και Μάιντζ. Στον περυσινό πρωτάθλημα η Αλ Ετιφάκ τερμάτισε 7η, σε σύνολο 16 ομάδων, εάν όμως δεν χαρίσουν στον Τζέραρντ κάποιον περισσότερο πεπειραμένο παίκτη, θα είναι κάθε άλλο από εύκολο ν’ αντιμετωπίσει φέτος τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Φιρμίνο ή Μπενζεμά.  

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags