Facebook Pixel Κιλιάν Εμπαπέ: Έσκασε... βόμβα! - "Η οικογένεια του Εμπαπέ αποδέχθηκε την πρόταση από τη Σ. Αραβία" - Αποφασίζει ο Γάλλος
| 2023-07-25 18:17:00

Έσκασε... βόμβα! - "Η οικογένεια του Εμπαπέ αποδέχθηκε την πρόταση από τη Σ. Αραβία" - Αποφασίζει ο Γάλλος

Sportdog Team
Έσκασε... βόμβα! - "Η οικογένεια του Εμπαπέ αποδέχθηκε την πρόταση από τη Σ. Αραβία" - Αποφασίζει ο Γάλλος

Ανάρτηση που βάζει... φωτιές έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο που αναφέρει ότι η οικογένεια του Γάλλου δέχθηκε την πρόταση της Αλ Χιλάλ και τα πάντα θα κριθούν από την τελική απόφαση του Κιλιάν Εμπαπέ.

Κιλιάν Εμπαπέ: Απίστευτη εξέλιξη αποκαλύπτει ο γνωστός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο που ανέφερε ότι η οικογένεια του Γάλλου σούπερ σταρ που ουσιαστικά εκπροσωπεί και τον ποδοσφαιριστή και είναι αυτή που συμμετέχει στις συζητήσεις με την εκάστοτε ομάδα, φέρεται να συμφώνησε με την Αλ Χιλάλ για τη μεταγραφή του.

Πλέον το... μπαλάκι πάει στα χέρια του Κιλιάν Εμπαπέ όπου καλείται να αποφασίσει αν τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Χιλάλ, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο ίδιος δεν σκέφτεται αυτή την προοπτική και προτιμά να μείνει στον πάγκο, ωστόσο ενδεχόμενη πίεση από την οικογένειά του, ενδέχεται να παίξει κομβικό ρόλο στην υπόθεσή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξτρέμ 4 εκατ. για Ολυμπιακό - "Παίζει ανάποδο πόδι - Παντού στην επίθεση - Εύκολο να έρθει γιατί... "!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags